Носете си повече гуми!!!

Unik написа:поздрави от Сопот бях неприятно изненадан няма никой дано да дойде утре някой да не карам самне, че нещо. За зарибени почиствах днес трасето с две спукани гуми напред
![]()
очаквам включване....
Unik написа:Яко днес преваля сутринта но сега е ок до неделя не занм как ще е времето но който дойде няма да сгреши![]()
![]()
Montana написа:Unik написа:Яко днес преваля сутринта но сега е ок до неделя не занм как ще е времето но който дойде няма да сгреши![]()
![]()
Обмисляхме дали да дойдем тази неделя, но предпочитам да дойдем от 16 до 19/20 на палаткаТрябва обаче повечко да се кара на 4х защото за толкова дни ще хвърля 200 лв. така даго кажа, а аз неискам да давам 200 лв. за каране вместо да си купя нещо за мен/байка
URNEST написа:Я да питам лифта как е? През почивните дни работи ли си или се събирате повечко хора, за да го пуснат? Още ли е по 5лв качването?
Montana написа:URNEST написа:Я да питам лифта как е? През почивните дни работи ли си или се събирате повечко хора, за да го пуснат? Още ли е по 5лв качването?
5 лв. качване и трябва да се съберем 8 човека
Montana написа:@airborneone вие ще идвате ли? че нещо сме много малко хора и направо се замислям дали да ходя за 2 дена ...
Montana написа:Хайде всеки да каже със сигорност дали ще идва? зада се знае поне колко хора ще сме.
Аз лично се чуда дали да идвам, защото ако сме 2-3 няма голям смисъл...
Montana написа:Аз като гледам карането ще се отложи, първо трябва да патувам сам и ще сме 2 ма човека там ...
Но със сигорност ще ида към 29 ще ида за 4-5 дена.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта