Следващия (Патриарх Герман) - светофар има ли, голям ли е? Табели за Герман надявам се поне да има та да се ориентирам, ама знае ли човек....?!

borislav написа:Кръстовището където е пътя за Панчарево и околовръсното, дето има една 6ензиностанция ОМВ
ACID BURN написа:Сега се събудих!Малееее....то не беше каране, не беше студ, не бяха емоции!Като цяло си прекарахме супер!Аз съм доволен и изморен!![]()
shepo написа:мерси за линка към ламбата![]()
![]()
P.S. нали щяхте да спирате в селото само за кафенце
jivkonik написа:Тц, няма да ги качвам другаде през некви избушени WEB интерфейси - качвам си ги там, дето имам FTP достъп - сори пич, намери си доставчик с нормално бърз достъп до ДАТА-та!
nikste написа:jivkonik написа:Тц, няма да ги качвам другаде през некви избушени WEB интерфейси - качвам си ги там, дето имам FTP достъп - сори пич, намери си доставчик с нормално бърз достъп до ДАТА-та!
Аз съм с най-бързият нет, защо, няма да обяснявам. Това ми е свързано с работата. Не ми е от нета.
Newone написа:nikste написа:jivkonik написа:Тц, няма да ги качвам другаде през некви избушени WEB интерфейси - качвам си ги там, дето имам FTP достъп - сори пич, намери си доставчик с нормално бърз достъп до ДАТА-та!
Аз съм с най-бързият нет, защо, няма да обяснявам. Това ми е свързано с работата. Не ми е от нета.
E той, jivkonik работи в селското стопанство....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта