Лишен съм от правото си да пиша в този форум защото някой си хитрец не ми харесва постовете?! Що за глупост е това... Форумите имат за цел да създават общества, било то реални или виртуални; споделяне на опит информация и така нататък, нали така? В България има свобода на словото, нали така? Един вид с тоя рейтинг ми запушвате устата. Нито съм обидил някой, нито съм поствал някакви глупости, за да заслужа това! (тук имам един единствен пост, който нарушава правилата http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.p ... highlight=)
Цитат написа:Във форумите на МТБ-БГ е въведена и система от рейтинги, която цели потребителите да могат да оценяват информацията и поведението на другите чрез гласуване за техните мнения.
Хубаво. Защо обаче това трябва да ограничава постването?! Скоро няма да мога да пиша в този форум, след което посещаването ми става излишно, а така губите един юзър. Със сигурност не съм единствения...
Цитат написа:По какви критерии се оценяват мненията на потребителите? Това никой не може да каже, защото хората с право на глас са десетки, дори стотици.
Като няма критерии как може да има оценка? А дори и да имаше критерии няма как да се контролира оценяването. Отново - писането и участието ми в този форум зависи от някакви повърхностни и напълно неоснователни фактори. (дали някой днес е станал на криво, дали не го кефи колелото ми, дали не го кефи подписа ми, дали не го кефи мнението ми, дали защото няма какво да прави и прочее)
Мисля, че като потребител(клиент) на този форум е редно да си потърся правата.
Хайде сега ми нацакайте минусите за не мога да пиша никъде, заключете темата и да си пожелаем всичко добро.