ACID BURN написа:Ники, Ники.....позьор!Аз мога да карам само 2 пъти в седмицата щото толкова имам възможност, ама пак ти смачквам гъза от въртене нали?Не се сърди за това, което казах!Говоря истината, поправиме ако греша!Важното е че има желание в теб, пък ще видим кво ще направиш, щом претендираш.
А за човека който пита за момчето на снимката, да това съм аз!
nikste написа:ACID BURN написа:Ники, Ники.....позьор!Аз мога да карам само 2 пъти в седмицата щото толкова имам възможност, ама пак ти смачквам гъза от въртене нали?Не се сърди за това, което казах!Говоря истината, поправиме ако греша!Важното е че има желание в теб, пък ще видим кво ще направиш, щом претендираш.
Сашо, Сашо... размера не винаги има значение, но количеството винаги, а 6 е повече от 2
winger написа:nikste написа:ACID BURN написа:Ники, Ники.....позьор!Аз мога да карам само 2 пъти в седмицата щото толкова имам възможност, ама пак ти смачквам гъза от въртене нали?Не се сърди за това, което казах!Говоря истината, поправиме ако греша!Важното е че има желание в теб, пък ще видим кво ще направиш, щом претендираш.
Сашо, Сашо... размера не винаги има значение, но количеството винаги, а 6 е повече от 2
Бих казал по-важно е качеството. Мисля, че няма нужда да продължавам с поста, не си глупав както претендира по-рано, сам ще се досетиш
. Нищо лично
nikste написа:winger написа:nikste написа:ACID BURN написа:Ники, Ники.....позьор!Аз мога да карам само 2 пъти в седмицата щото толкова имам възможност, ама пак ти смачквам гъза от въртене нали?Не се сърди за това, което казах!Говоря истината, поправиме ако греша!Важното е че има желание в теб, пък ще видим кво ще направиш, щом претендираш.
Бих казал по-важно е качеството. Мисля, че няма нужда да продължавам с поста, не си глупав както претендира по-рано, сам ще се досетиш
. Нищо лично
winger, въпрос на гледна точка за качеството. Но нека заключа така: 6 качествени карания са повече от 2 качествени карания
winger написа:За всеки качественото каране е различно. Мойто качествено и твойто и на сашко и на някой друг са все различни карания.
shepo написа:@Reactor
и аз едвам се поэнах![]()
Ozzie написа:
Призрак викаш...
А тези?
http://bgphoto.net/photos/1317/o632447771045312500.JPG
http://bgphoto.net/photos/1317/o632447771667812500.JPG
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта