Jabsco написа:Искам да си взема гуми, които да държат на сухо и прашно, каквото е в момента...
Admin написа:High Roller за кал и гняс? Нещо не ми се връзва...
luditemu6ici написа:по добре не си зимай high roller много поднасят
по добре не си зимай high roller много поднасят
Не са ми хлъзвали нито един път
Roller/Nevegal за да можеш да си ги ползваш успешно и с кеф дори и в кал и гняс
един сезон и е тотално щета
Jabsco написа:А вече на по-кално кое има повече сцепление-миниън или невегал?
Capoeira написа:Без да давам съвети за гумите, честно не мога да повярвам че има задна гума за спускане която ще изкара цял сезон, е това е невъзможно. Ако караш по 2 пъти месечно и то прекаравш колелото не на самоход до пистата пак няма да изкара толкова. От къде ги ръзите тези не знам както и термини като, "биене на контри", аз контра нямам тва значи ли че не я бия
caspar написа:един сезон и е тотално щета
Ти ако караш гума цял сезон, не знам кво правиш, камоли задна
caspar написа:Roller/Nevegal за да можеш да си ги ползваш успешно и с кеф дори и в кал и гняс
Не знам защо решихте, че high roller-а е универсална гума!
Няма даже да пиша за различните гуми, не знам вече колко такива теми има, доста е изписано - разчети се!
www.maxxis.com написа:Our most popular and versatile mountain bike tire, the High Roller's ramped leading edges roll fast, while the side lugs offer stability at speed and a sharp edge to hold corners. The grooved center knobs provide straight-line control. The High Roller's tread design translates well to all mountain bike disciplines, including downhill, cross country, and freeride.
* Ramped knob design - front or rear
* Hardpack, loose-over-hardpack, medium soil, loose terrain
Jabsco написа:А вече на по-кално кое има повече сцепление-миниън или невегал?
Няма гума която да е добра във всички условия, има специялизирани гуми за сухо, мокро и кално/снежно, а тези, които се опитват да са добри във всичко това обикновенно са еднакво лоши във всяко от тези отношения
Jabsco написа:....А наистина като спирачни взъможности миниъна или невегала превъзхожда?
GECKO написа:Бля бля...
При него обаче има по-голяма насоченост към мека почва
caspar написа:GECKO написа:Бля бля...
Пак казваш, че High Roller-a става за кал, карал ли си друга гума на кал?
...
знам го от личен опит на мен много ми поднасяхаgurga4a написа:luditemu6ici написа:по добре не си зимай high roller много поднасят
И кой ти го каза това? Или сам прецени? Аз отзад съм с хай ролер 50 и съм адски доволен но свършва много бързо дори да не биеш контри имай предвид...
BIk3r^ написа:Абе те и Минионите си държат добре, но хай ролерките държат повече. Приятели имат миниони и ролерки и съм ги питал кои държат и те ми казват че ролерките![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта