naso написа:НАЛИ Е ЗАТВА ЛИГНЯТА.?
bluskanie написа:naso написа:НАЛИ Е ЗАТВА ЛИГНЯТА.?
Не. "Ние" ще ти кажем как да се майтапиш
naso написа:М? ДОСТА ТЪПО! НАЛИ Е ЗАТВА ЛИГНЯТА.?![]()
naso написа:И ЩО МИ ИЗТРИХТЕ ТЕМАТА БЕ ?
kikon написа:bluskanie написа:naso написа:НАЛИ Е ЗАТВА ЛИГНЯТА.?
Не. "Ние" ще ти кажем как да се майтапиш
Кои сте "Вие", че да казвате на naso как да се майтапи с неговите си теми?
ми че тои си го залужава с тея умнотии пък и на всички стана ясно че беше за ташак...тъпи са такива цензути още повече осивява форума.Admin написа:Темата я изтрих, защото за мен това си беше подигравка и обида към axelmax. Няма нужда да се стига чак до такива неща, дори и в Бла-бла.
naso написа:ми че тои си го залужава с тея умнотии пък и на всички стана ясно че беше за ташак...тъпи са такива цензути още повече осивява форума.Admin написа:Темата я изтрих, защото за мен това си беше подигравка и обида към axelmax. Няма нужда да се стига чак до такива неща, дори и в Бла-бла.
naso написа:ми че тои си го залужава с тея умнотии пък и на всички стана ясно че беше за ташак...тъпи са такива цензути още повече осивява форума.Admin написа:Темата я изтрих, защото за мен това си беше подигравка и обида към axelmax. Няма нужда да се стига чак до такива неща, дори и в Бла-бла.
ако зацикля като аксела и здухам капака сигурно може и да се разплача... всичко е до акъл.дори сам се ебавам с себе си при тва много по-брутално от тъпотията с супата.! се тая изтрий и тая.Admin написа:naso написа:ми че тои си го залужава с тея умнотии пък и на всички стана ясно че беше за ташак...тъпи са такива цензути още повече осивява форума.Admin написа:Темата я изтрих, защото за мен това си беше подигравка и обида към axelmax. Няма нужда да се стига чак до такива неща, дори и в Бла-бла.
Ако ташакът е по твой адрес, може и да не ти е много приятно, нали?Ако искаше просто да се помайтапиш с него, можеше да го направиш в неговата тема, но както каза SpoileR, твоята тема беше малко по-грубичка от необходимото, поне по моите критерии. Не знам дали от това форумът ще осивее, но пък и не смятам за нужно да е изпълнен с цветиски караници, обиди и подигравки, дори и в Бла-бла.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта