от Radostin_Ivanov » Сря Авг 20, 2008 10:56 pm
Моето мнение е,че наистина няма никакво място за сравнение,за рамките не мога да дам компетентно мнение,но компонентите на бомбата са доста по добри,мисля,че задното окачване на ниско бюджетна рамка може да ти пречи,но можеш да вземеш една рамка клаимбър или хт2 и да сложиш подобни компоненти като на бомбата,примерно клаимбър/хт2+дуро д или епикон или дарт2,аливио монтаж,аливио курбели или х-флол на труватив средно някакво за 20 лева,което ти препоръчат с курбелите,курмило и лапа някакви бюджетно насочени,както и каплите с някакви венци 8-мица за около 25 лева има,мисля,че излиза горе-долу колкото бомбата,ако наистина си готов да дадеш 700 лева и мисля,че би било доста добро като за начало.Съвет от мен,за рамката няма да говоря на крос,може да е добра,не мога да дам компетентно мнение за нея,но компонентите по тоя крос санекачествени,много нисък клас.......
Да си смел означава да застанеш на релсите,точно тогава когато тежко товарен влак се е запътил право към теб и ти да му извикаш "пази се,че ще те блъсна"!