me4oce написа:Какъв е смисъла да иам ограничения във различните секций да не се пише от всеки,а само от някои които имат реитиг.Това няма смисъл,нали все пак това е форум за да се пише в него![]()
![]()
![]()
![]()
me4oce написа:Какъв е смисъла да иам ограничения във различните секций да не се пише от всеки,а само от някои които имат реитиг .Това няма смисъл,нали все пак това е форум за да се пише в него![]()
![]()
![]()
![]()
me4oce написа:Какъв е смисъла да иам ограничения във различните секций да не се пише от всеки,а само от някои които имат реитиг.Това няма смисъл,нали все пак това е форум за да се пише в него![]()
![]()
![]()
![]()
Stancho написа:Ако търсиш смисъл, ето:
[url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=41417]Най-прясната тема срещу рейтинга (една от многото), в която автора се отказа защото беше опроверган по всички обвинения.
[/url]
lyaskov написа:Как може да ме ограничат да пиша в Интернет форум бе човек?! Това е пълен нон-сенс сещаш ли се, все едно да ми кажат ти няма да ходиш по мрамора пред НДК, щото не ме кефят кецовете ти... Не може по никакъв начин и без никаква основа да има ограничение в Интернет пространстовто.
Помня, помня. Но за съжаление идиотите не свършват. Което предполага, че системата от рейтинги е нещо като система за форумен имунитет. Не, че не влизат вируси, но явно не издържат дълго. Мен доста дълго ме нямаше във форума и виждам, че старите "звезди" са се поукротили, но новите достойно ги заместват.did написа: Обаче тези, които помнят какво беше положението в предрейтинговата ера и какво е сега, едва ли някога ще мрънкат.
SpoileR написа:А
Като има келеши които те мразят... ми или направи така, че те да те харесват или направи така, че НЕ КЕЛЕШИТЕ които те харесват, да са повече от келешите...
Antares написа:...
bluskanie написа:Преди можех да науча много повече, четейки този форум, отколкото сега.
eurolit3 написа:...Защо,аз не мога да помогна на някой във Веломеханик/Продукти за Trial/Street и т.н./и т.н...
bluskanie написа:Alpina, ама ти наистина ли мислиш, че всички с големите рейтинги могат да отговарят правилно на технически въпроси, а и на всякакви други?
bluskanie написа:Alpina, ама ти наистина ли мислиш, че всички с големите рейтинги могат да отговарят правилно на технически въпроси, а и на всякакви други?
Alpina написа:...ако някой може да дава съвет то най-вероятно да е правилен...
Потребители, разглеждащи този форум: kaliopo и 0 госта