Еми и намен ми казаха 100 различни цени, но реалната цена е 3800лв. Въпреки, че аз го взимам за 2400 с ДДС. Харесва ми монтажа Saint (главините са saint, скорости saint, курбели hussfelt + boxguide XR и много ме накефиха командите m800 dual control при които, за да превключа на по-голяма (ако не се лъжа скорост) натискам лоста на спирачката надолу. Направи ми впечатление ниското средно на рамката и тежеста на колелото. Държа да отбележа, че наистина не се очаровах от suspension-a, но може би това е, защото не се е разработил. Усетих и наилоновите втулки на боксера и голямото им триене, но и те ще се подменят!
Неми харесват само курмилото и лапата (hussfelt + XR), които ще заменя с holzfeller. Също metel-a отзад ми се стори доста твърд (чудя се дали е от пружината или насроиките), защото неуспях да го сгъна дори сантиметър! Обмислям вариянта да карам с тоя шок и боксер рейс (него обаче как го сгъвам)

отпред 1,2 макс 3 сезона и да го сменям с D-cannon и боксера с team 08.
Общо взето от окомплектовката на колелото съм доволен и ще видя дали шока, ще се сменя предварително (ако се разработи, няма да го сменям, а и подозирам, че не се сгъва, защото настроиките несъм ги правил аз!)
@Cedric Garcia: Батка, няма да мога да го пробвам по пътеките, но обещавам да направя снимки на нашите патеки заедно с гладиятора, пък вие си решавайте дали си струва да биете пътя за поне 15 писти до Троян.