axelmax написа:нека пише !
геометрията се различава
аз карам фр 07-18" и ми е доста къса,а нямам и 180см,при ДХ машините междуосието е по голямо и от там всичко
ако ще кара само на долу DHX
Foxy_FR написа:Защо не,някой Iron Horse......
GECKO написа:axelmax написа:нека пише !
геометрията се различава
аз карам фр 07-18" и ми е доста къса,а нямам и 180см,при ДХ машините междуосието е по голямо и от там всичко
ако ще кара само на долу DHX
Абе да ти кажа, тука на скоро гледах един "Алексашко" дето нямаше притеснения откъм междуосието или "малкото ход" на неговия FR08, да не кажа, че скоростите му на няколко участъка бяха близки с тези на нашия "шампион" Роско от ДрагЪ с новата му щайга
Възможно е при теб конкретно да има проблем с геометрията, но веднага се сещам за още няколко примера, чиито FR-и дори и по-стари държаха темпото на "бързите" ни сънародници
Въпреки това, бих взел RM-а, в този ценови клас (има по-хубави ъгли, по-ниско разположен център на тежестта и други такива глупости)
MARTO4KATA написа: Възможно е изпращане по куриер, но на мен ми казаха цена от около 750$. !
axelmax написа:говори с някой дилър ,да мушне колелото между кокаина и си готов
GECKO написа:Абе да ти кажа, тука на скоро гледах един "Алексашко" дето нямаше притеснения откъм междуосието или "малкото ход" на неговия FR08
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта