Моля за вашите съвети,мнения и коментари относно поредната българска простотия!Днес бяхме на драгалевския,вземаме поредните билети от долу до голи връх,без никкой да ни каже че нямаме време да стигнем до горе.Бяхме три момчета и едно момиче,качваме се до междинна-ОК.Обаче на(до колкото разбрах се казвало Трета станция)прекачването за върха има двама нови-един с шапка и очила и един плешив,които ни спряха да се качим понеже било изтекло времето!Гледаме нагоре пълно с слизащи туристи,а лифта все пак не спира докато не свършат хората.Казваме че ни трябват две седалки и ни няма,но те не спират да говорят и говорят(интелесното че едно и също!) а седалките си минават -втора,трета,пета,и всичко това да обият време да не ни качат.Питах един от старите лифтаджий(с бяла коса на опашка-разбран човек,каза че ония били големи нещастници,и би трябвало да ни пуснат,в краина сметка ми даде номера на шефа на лифта-0885917522).Обадих се веднага(през това време минаха повече от 10мин а туристите на спираха да слизат)оплаках се дадох му на плешивия да говори с шефа,и веднага му се оправда-еми те в 5:13 доидоха,нали така ни наредихте,на колегите ако им се работи да 7,ако трябва да им направя компромис! обаче ми падна обхвата и това го спаси.Почна да ми обяснява предишните наизустени-гледам го уж стар и разумен и му казвам-Ние сме си платили,лифта не спира,туристите видимо не спират от горе,до сега отдавна да ни беше качил,ако беше зрял човек.Това явно го вбеси много и продължи още повече.Обаче аз си го понахраних доволно,видях че е безпредметно и се обърнах и си тръгнах,като чувах че той и тогава не спираше.И се наложи да караме по препълнените туристическите пътечки на драгалевци.Не мие за парите а за това че докато има такива хора ще е същото,и други като нас ще го издухат..Но в БГ е така.Моля за коментар.