bojidar написа:май Hayes MX 3 е по- добра
HellBurn написа:ББ7 е много добра механична дискова спирачка! Карам отпред с такава и ще ти кажа само едно: СПИРАЧКАТА Е СТРАХОТНА. За хейса нищо не мога да ти кажа, защото не съм карал такава спирачка. Купи си ББ7, с лостче Авид ФР, каквато броня и жило ти хрумне и изчакай малко да се поразработи и няма да съжаляваш!![]()
Аз лично не съм виждал AVID диск на CL . Може и да има. Също така не знам и какъв ще е резултата от ВВ7 с шимански диск.bojidar написа:Знам, но колкото и да е преходника си е една допълнителна маса.
bikerider написа:Има преходници от CL към IS.
jivkonik написа:HellBurn написа:ББ7 е много добра механична дискова спирачка! Карам отпред с такава и ще ти кажа само едно: СПИРАЧКАТА Е СТРАХОТНА. За хейса нищо не мога да ти кажа, защото не съм карал такава спирачка. Купи си ББ7, с лостче Авид ФР, каквато броня и жило ти хрумне и изчакай малко да се поразработи и няма да съжаляваш!![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм съгласен!!! Кевларената броня на Jagwire, жило и накрайници от същата марка правят завършената добре работеща комбинация!!!
Да сложиш това лостче и спирачка "на каква да е жило броня" е чиста проба "на свинче- звънче" - дай още някой лев за жило, броня и накрайници и знай, че си извадил максимума от тази спирачна система....
bojidar написа:Много не ми се занимава чак до там, за сега мисля да взема една механика и ако се убедя в по- добрите качества на дисковите спирачки ще взема една скъпа и хубава хидравлика, а тази ще я преместя отзад.
bojidar написа:Съгласен съм с теб, но до сега никой не ме е убедил в супер големите преимущества на дисковата спирачка пред високия клас V- break, така че ще видя за сега как е с дискова спирачка и ще решавам за напред.
jivkonik написа:Кевларената броня на Jagwire, жило и накрайници от същата марка правят завършената добре работеща комбинация!!!
bojidar написа:Съгласен съм с теб, но до сега никой не ме е убедил в супер големите преимущества на дисковата спирачка пред високия клас V- break, така че ще видя за сега как е с дискова спирачка и ще решавам за напред.
pibsi написа:@vpravov Не съм съгласен с теб ! Хората карат Фрийрайд и Даунхилл с хидравлики минават през дървета маркучите се влата и дерат по камъни от падания . А не се късат така лесно .... сам си прави изводите
pibsi написа:@vpravov Не съм съгласен с теб ! Хората карат Фрийрайд и Даунхилл с хидравлики минават през дървета маркучите се влата и дерат по камъни от падания . А не се късат така лесно .... сам си прави изводите
vpravov написа:Всичко се случва.... ами ако си се запилял по Странджа или Родопи?
did написа:vpravov написа:Всичко се случва.... ами ако си се запилял по Странджа или Родопи?
опасенията ти за хидравликите са неоснователни.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта