Айде помисли пак...Alpina написа:То да беше малка - да я пропуснеш, ама
Antares написа:Човек веднъж да се опита да спре на преден баланс и веднага някой ще се разкрещи "ПОЗЬООООООР!"...
Денисе, ти ли беше тоя идиот?
Antares написа:Човек веднъж да се опита да спре на преден баланс и веднага някой ще се разкрещи "ПОЗЬООООООР!"...
{sharky} написа:Борисова Градина>Човек>Колело>СантаКруз В10>Кой си ти?
DarKFate написа:По пътя за Черни връх, минавах През платото и минаха 2ма младежи покрай мен, май се връщаха от Черни връх, единия беше с червена фланелка друго не забелязах. Кои сте вие вааа? (датата е 23.08.2008г.)
lyaskov написа:DarKFate написа:По пътя за Черни връх, минавах През платото и минаха 2ма младежи покрай мен, май се връщаха от Черни връх, единия беше с червена фланелка друго не забелязах. Кои сте вие вааа? (датата е 23.08.2008г.)
Аз и колегатаИдвахме от Алеко
Ти сигурно си пича със Скот-а
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Я си да си признава кое беше момичето с бял РАМ ХТ2(или 1 не съм сигурен) в 10.49 минаваше покрах пикадили до окръжна болница![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта