Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Книгата не е нещо особено. Вече е коментирана във форума. Аз лично си я бях купил преди 4-5 години, но не ми хареса. Информацията не е особено задълбочена. Ако ти трябва книга за поддръжка на колелото, потърси си нещо по-сериозно Ако все пак много се интересуваш, потърси в някоя голяма книжарница
за тази книга не мога да кажа нищо конкретно. не съм я чел ... дори не съм я прелиствал. но както каза Alpina можеш да намереш достатъчно информация тук .. а ако се нуждаеш от книга, във форума са обсъждани книги за веломеханика на английски .. има и линкове за сваляне.
Не беше ли по лесно да му дадеш линк, вместо скрииншот? По темата: Заповядай http://mtb-bg.com/index2.html (Слез най-долу на страницата, там има описание и статия за устройството на планинските велосипеди и други полезни статии)
То да почете малко няма лошо, ама най добре си е практиката. Може да се позавърти в някой и друг велосервиз, та поне да види кое как се прави. Само сухо четене не достатъчно.
Здравей! Нямаш проблеми, имам въпросната книга. Само ми драсни едно лично. В неделя се връщам и другата седмица може да е при тебе. Има доста информация, стига да ти се чете. На мене лично не ми се четеше, т.е. книгата е като нова! Коричната й цена е 10 лв. Поздрави