fireg написа:Искам да си вдигна кормилото. Велосипедът ми е Cross Tonus. Отгоре има един шестограм и между кормилото и рамата също има голям шестограм. Някой от тях ли трябва да завъртя или при този модел кормилото не може да се вдига?
(Не мога да пробвам понеже нямам подходяща отверка/ключ, но ако знам кое от двете е, мога да потърся за него.)
marsa написа:Може - разхлабва се болта отгоре с шестогран, раздвижва се наляво-надясно, да се размърда свободно, намества се на желаната позиция и се фиксира отново. Следи да не го извадиш повече от предписаното - има маркировка на колчето.
fireg написа:Благодаря на всички. Ще пробвам. Сега остава да открия необходимата отверка![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Наричат се спейсъри и представляват пръстенчета, които се слагат под лапата и по този начин я повдигат. Не вярвам, че ще успееш да повдигнеш кормилото с повече от сантиметър така. Вариант е да използваш лапа с по-голямо издигане и така да си повдигнеш кормилотоgriffin написа:А ако кормилото е с лапа има ли начин да се повдигне допълнително, визирам Драг Онтарио, примерно някакъв екстендър или не знам как се казва, виждал съм нещо подобно по западни сайтове но не знам как се казва
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта