codename47 написа:http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2506395&cid=622
Alpina написа:Да, трябва да си заровиме главите в пясъка и да се молиме някой да не ни во вкара в така хубаво предложения ни задник...
axelmax написа:аз се чудя тези хора дето споменават за неговите успехи ,с които имат наглоста да го унивиняват могат да се нарекът НОРМАЛНИ
нереално е как може да се съжали един убиец,а не неговите невинни жертви едната гниеща в гроба си ,а другата вегетираща в болничното легло
bluskanie написа:Абе аз вече хич не вярвам, че тоя щв лежи в затвор и един ден. Та той дори не е бил арестуван. Ся ще протакат и обжалват, докато го оправдаят. Ще плати глоба и айде чао... народо че е забравИл до тогава. После токувиж е завоювал някой медал за България. Пък защо не и президентчето да го награди със "Стара Планина I"
Admin написа:С това съдебно решение нещата изглеждат доста по-нормално според мен.Дано да остане в сила, че дебрите на съдебната система и обратите в нея са безкрайни...
петиция е против наложената присъда на Максим Стависки, причинил инцидента на 05.08.2007г. и в подкрепа на мнението,че той може да бъде полезен на пострадалите и на обществото само и единствено извън затвора.
ddevil написа:Мале ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта