Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2
Не го знам още... Но пък си мисля, че темата не е и за тука
Но най-ме е яд, че не знам дали не съм чистил нещо скоро и да съм го затрил... прегледах на бързо няколко филма дато си седят, но нещо или не уцелвам или не е в тях...
Пък и ме е срам как съм го написал първия пост
P.S. Mай не беше и в края на филма... уф ама съм...
Всъщност филма се казва само ROAM.
И май наистина е той, само дето не спират перпендикулярно, ами успоредно на бордюра. 25 сек. преди края на филма и някой си припява SHIVER blah- blah -blah
Утре (пърдон- следобед, че то вече е "утре") ще го изрежа сегмента и ще го кача някъде да сравниш, ако не си го направил дотогава.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Eeeeee Господ здраве да ти дава Не е истина, The Collective - ca единствените, които не съм прегледал, защото бях 100% сигурен че не е от тях, понеже ги знам на изуст едва ли не, ама си пролича колко е така Мерси!!!