Желаещи ?

bullerspike написа:аз съм навит.
с новаци карате ли![]()
Holz написа:Аре,че лятото свърши![]()
Zozka написа:Holz написа:Аре,че лятото свърши![]()
Ми то това му е на Сопот идеята...
Zozka написа:Holz написа:Аре,че лятото свърши![]()
Ми то това му е на Сопот идеята...
Unik написа:... с v-brake задна траа да внимаваш да не загрее много шината че гумата се пука...
трудно ще ти е с тези спирачки,но ако имаш пълна протекция..
URNEST написа:Unik написа:... с v-brake задна траа да внимаваш да не загрее много шината че гумата се пука...
Тва май си го измисли. На Shambhala Open Cup 08 участвах точно с V-brake отзад и нито шината се е загряла, нито гумата съм пукал. Единственото което се усеща е умекване на калотките на спирачката. В интерес на истината за трите дни, които карах нито веднъж не съм пукал гума. Карал съм го с твърдак - общо взето ако имаш техника и си внимателен в някои участъци нямаш проблеми.
Unik написа:За тези които ще идват на Сопот и се интересуват от Квартира
1. тел 0887861665 обждате се и казвате Ник от Пловдив ми го даде квартирата е близо до трасето. 6-10 места 10 - 12лв
2. тел 0884 862 562 Цеца Начева или Стела гъркинята - "ЦЕЦА" семеен хотел повече от 15места също е близо до трасето. 10 -12лв
3. Хижа Балканика ли се казваше, не помня пада се точно под паркинга на лифта 10-12лв
няма топла вода общи тоалетни - най близко до лифта
И трите опции бачкат имат гаражи за колелата и друг път са приютявали байкъри, цената е от 10 - 12- 15 лв според уговорката. Надявам се да съм ви помогнал и да се видим там
Unik написа:Ако всичко е наред там съм, Брат с v-brake задна траа да внимаваш да не загрее много шината че гумата се пука, иначе става и с НТ да се пускаш. Трасето е ок само на дропа се е поизровило и на дървения после е фак малко. Имайте предвид че ако има вятър и пак се падне някой спек на лифта като в Събота ще блъскаме цял ден 4х и бири.
Montana написа:@Gunai вие колко сте? и за колко дена сте?
Montana написа:Няма ли още желаещи?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта