No da si doidem na dumata - Big Sky. Ne 4e sum vijdal drug americanski kurort, no tozi predlaga dosta dobri uslovia za hiking, rafting.... iiiii.... DH samoubiistva. Za sujalenie izpitvam zatrudneniq da si namerq kolelo ot ebay, za6toto iskam ne6to opredeleno i mi se nalaga da si rentvam edno jivotin4e nare4eno Flatline napraveno ot dobrite horica ot Rocky Mountain(razbira se - Montana), koeto izglejda po sledniq na4in:

Za nqkoi moje da e mnogo dobro, za drugi ni6to osobeno, na men mi e napulno zadovolitelno i sum dale4 ot maximuma, koito moje da predloji kato povedenie. Vsi4ko ok, no go polu4ava6 za skromnata suma ot $48 na den, koeto leko mi burka v zdraveto i o6te po-dulboko v portfeila, no ve4e se jertvah 2 puti, koeto e sme6no za 2 meseca prstoi do sega, no dokato subere6 pari si e cqla iliada, v koqto kuhnqta ti se izrazqva v edna mikrovulnova i plastmasovi pribori, a masata e s oblegalka... t.e. stol, no puk moje da sedne6 na legloto, abe s edna duma housinga e prosto otvratitelen, ta sum 7tastliv 4e se premestih v ku6ta nai-posle.
Ta taka za skromnata suma ot $48 i malko sofiiski tarikatluk polu4ava6 vuzmojnostta da kara6 ot 11 do zatvarqne na liftovete, koito slava bogu sa bezplatni za slujiteli. Ina4e na normalniq turist udovolstvieto mu ozliza kum $150 za su6tata "usluga", koqto opisah.
A kakvo vsu6tnost moje da predloji edinstveniqt ~~150 lifta, koito se namirat v blizkite 10km2(e po malko sa, ama ne mnogo po), kato dostupnost do puteki. Liubimototmi jivotno nare4eno War Dance, koeto se vodi "More difficult", no sudeiki po stopenite diskove sled neq ne znam kakvo da q vodq, a ima i "Most difficult" - Blue Room. Ta ot tezi dve sestri4ki, koito se presi4at mnogo podhodq6to za klane, no dosega ne mi e izlizal kusmeta, ima6 neprekusnat izgled kum kurorta bez nujda da se navejda6, poradi silno nakloneniq teren, na mesta se 4uvstvam kato dete na 6aina bez spira4ki, koleloto proto produlgava za6toto ne moje da se spre na takuv naklon, i 4estno kazato e dosta suho i pra6no i se lizga pove4e ot plo4nika na pametnika sled dujd. Za sujalenie, snimki ne sum pravil na taz strumnina, no vreme ima. Kakvo o6te moje da se kaje... ili puk da ostavim za drug put. Edna puteka za edin post e dostatu4na. Moga da spodelq nqkoi ot po- interesnite uredi v okolnostta, koito ne sa ne6to osobeno, no men me zatrudnqvat neprili4no mnogo, koeto trqbva da se popravi do kraq na septemvri. Eto nqkolko primera:

-tova northshor4e(a americancite, s koito spodelih vpe4atleniqta si ot nego, dori ne znaeha 4e taka se kazva, no puk vsi4ki mrazqt canadcite, ta moje da simulirali nai-mrusno, psuvaiki me... hey) go otkruh suvsem slu4aino v edna gora, dokato habqh vreme do ve4erq i se opitvah da namerq edin elen, koito bqh vidql po-rano ot reisa. Okaza se 4e sa si go postroili nqkoi ot mom4etata, koito rabotqt v kurorta(samo za da mogat da karat vseki den sled rabota, kakto mojem da se setim - 90% ot slu4aite), v kombinaciq s nqkolko skoka, koito ne moga da preletq i s borda veroqtno:

A sega trqbva da se izmeta po nai-burziq na4in za da sedne zamojna americanka na pc-to, edno ot 4-te na broi za publi4mo polzvane, no tuk laptopite su6to sa pove4e ot horata, taka 4e ne e tolkova frapira6t fact, vupreki razmerite na kurorta.
Do skoro