НОВО!!! Рейтинги във форумите на МТБ-БГ

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

Мнениеот DarKFate » Пон Сеп 01, 2008 8:23 pm

PtD написа:Само да отбележа, че по мои наблюдения новодошлите често получават минуси, защото не си правят труда да изучат и да се съобразят с порядките тук. :nono:

Е като влезеш с калните обувки в грижливо почистената къща, стопаните какво да правят? На ръце ли да те носят?

Съжалявам, но аз прочетох правилата отдавна, пред малко пак ги прегледах по молба на did и искам да отбележа, че в случая не бях разбрал за аватарите. Дори в профила преди да го кача аватара го разбирам така, че като качвам аватара на самия форум не трябва да е по-голям от 31кб, иначе това не важи за динамични аватари т.е. от URL. Както вече казах се извинявам за недоразумението! :crap:
П.П.: Да подчертая само, пише се корегирам, от корекция. Грешката я има и в правилата на форума. :agree:
П.П.2: А такова, грешката в действителност е моя. Съжалявам пак.
П.П.3: Ех, тъкмо почнах начисто и пак оплесках работите. :crap:
П.П.4: Е did стига де, винаги така съм си писал ника. Аз съм си шемет и без това и реших да го пренеса и в ника ми. Да не ми предлагаш пререгистрация? :bawling:
Последна промяна DarKFate на Пон Сеп 01, 2008 8:40 pm, променена общо 3 пъти
Nothing compares to a simple pleasure of a bike ride!
Аватар
DarKFate

Рейтинг: 1031

Мнениеот did » Пон Сеп 01, 2008 8:26 pm

DarKFate написа:Да подчертая само, пише се корегирам, от корекция.

ми не. пише се корИгирам. учи!

DarKFate написа:П.П.3: Ех, тъкмо почнах начисто и пак оплесках работите. :crap:

всичко започна с кобинацията в ника ти от главни и малки букви в нелогична последователност :D :rofl: ;) ;) ;)
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Alpina » Пон Сеп 01, 2008 9:56 pm

На мен са ми интересни моментите в които един юзър открива, че с повече мнения рейтинга не се качва а пада и почва да ползва бутона "Промени" дори за отговор на долното мнение, само и само да не отнесе още един :)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот DarKFate » Пон Сеп 01, 2008 9:59 pm

Alpina написа:На мен са ми интересни моментите в които един юзър открива, че с повече мнения рейтинга не се качва а пада и почва да ползва бутона "Промени" дори за отговор на долното мнение, само и само да не отнесе още един :)

Аз този тип топла вода отдавна съм го открил. Взех пример от останалите и все пак е тъпо да скролваш 3 часа, за да стигнеш то съществените мнения. Но понякога забравям това да го направя.:)
Nothing compares to a simple pleasure of a bike ride!
Аватар
DarKFate

Рейтинг: 1031

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Сеп 01, 2008 10:02 pm

DarKFate написа:
Alpina написа:На мен са ми интересни моментите в които един юзър открива, че с повече мнения рейтинга не се качва а пада и почва да ползва бутона "Промени" дори за отговор на долното мнение, само и само да не отнесе още един :)

Аз този тип топла вода отдавна съм го открил. Взех пример от останалите и все пак е тъпо да скролваш 3 часа, за да стигнеш то съществените мнения. Но понякога забравям това да го направя.:)
:offtopic: Ти лично, заслужаваш да ти се блъскат минуси дори и само заради аватара. :offtopic:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Antares » Пон Сеп 01, 2008 10:11 pm

Да, наистина курсора на мишката ми инстинктивно се стрелка към минусчето от тоя аватар... А покрай тия 3D шутъри едно време съм адски точен...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Сеп 01, 2008 10:12 pm

Antares написа: А покрай тия 3D шутъри едно време съм адски точен...
:D
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот PtD » Пон Сеп 01, 2008 11:39 pm

E, много сте лоши. Човекът се опитва да е оригинален с този аватар. Я колко е джиждано - картинка, пък се мърда! :D
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Sky_Knight » Вто Сеп 02, 2008 8:11 am

PtD написа:E, много сте лоши. Човекът се опитва да е оригинален с този аватар. Я колко е джиждано - картинка, пък се мърда! :D

:bowdown: Как разбра? Заради собствения ти комплекс ли? Щото твоят аватар е много, ама страшно много мистично оригинален - ей, издигаш ми се в очите с него... :xx(:

От кога изобщо аватарите станаха нещо за изява на оригиналност? Момчето си смали аватара, направи го според изискванията и толкова. Трима пичове се клатят, все едно слушат What is Love на Haddawау.

@did Всяко ново изречение почва с главни букви.... Учи! Пък тогава давай акъл. И точки и запетайки се ползват от време на време.

Иначе съм съгласен за калните обувки и къщата, но момчето се постара, а вие го взехте за мезе. :nono:
?
Аватар
Sky_Knight

Рейтинг: 1849

Мнениеот PtD » Вто Сеп 02, 2008 8:50 am

Я, излезе че и аз съм лош. Отивам да си посипя главата с пепел, задето подрязвам крилата на милите ангелчета. :bawling:

П.П. имаш много хляб да папкаш, докато почнеш да даваш акъл на did, мойто момче. :popcorn:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот HellBurn » Вто Сеп 02, 2008 8:51 am

Sky_Knight написа:
PtD написа:E, много сте лоши. Човекът се опитва да е оригинален с този аватар. Я колко е джиждано - картинка, пък се мърда! :D

@did Всяко ново изречение почва с главни букви.... Учи! Пък тогава давай акъл. И точки и запетайки се ползват от време на време.

Иначе съм съгласен за калните обувки и къщата, но момчето се постара, а вие го взехте за мезе. :nono:

Sky_Knight ти си човекът. Ето пак някой ми е дал минус за няма нищо. Явно трябва да съм благодарен, че все още мога да пиша.
₣®ËÉŘĭĐę
Аватар
HellBurn

Рейтинг: 1141

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Сеп 02, 2008 8:56 am

Въпросът с аватара беше разискван на ЛС и човекът го коригира.
Последна промяна NovemberCharlie на Вто Сеп 02, 2008 9:01 am, променена общо 1 път
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Unik » Вто Сеп 02, 2008 8:57 am

Ето, че от рейтиг 990 бързо слезнах на 978 и то за нищо, дали работи правилно системата или някой хейтър(той си знае как изглежда :) ми навива бодлива тел около врата незнам но за всичко мисля, че е виновен Админ, с въвеждането на рейтинга се стимулира зараждането на омразата във форум в който трябва да просперира приятелството!! Та така, мога ли да те помоля Админ да ми вдигнеш малко рейтинга или пак дежурни минуси :) надоло като DH :rofl:
Най искрено ви Благодаря за вниманието !
карам само със начален клас велосипеД Защото карам DH ли, рейтинга ми е и той надолy :) Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders
Аватар
Unik

Рейтинг: 1149

Мнениеот Alpina » Вто Сеп 02, 2008 9:55 am

Виж, ако си толкова ******, че да не се усетиш - ще ти подскажа - реването във всеки пост за рейтинга ти няма да го покачи - обратното, когато спреш да мислиш и вълнуваш за това "колко ти е голям" някак сам почва да расте.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bikerider » Вто Сеп 02, 2008 9:58 am

Няма да те разбере - прекалено е зает със собствената си особа. От ЕГН-то ще да е ;)

По темата: напоследък си мисля, че един час е прекалено малко. Може би трябва да е час и половина (два?) или да се въведе асиметрична оценка.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот HellBurn » Вто Сеп 02, 2008 12:57 pm

Alpina написа:Виж, ако си толкова ******, че да не се усетиш - ще ти подскажа - реването във всеки пост за рейтинга ти няма да го покачи - обратното, когато спреш да мислиш и вълнуваш за това "колко ти е голям" някак сам почва да расте.

Добре де Алпина. Защо аз, като правя така, старая се да пиша граматно, опитвам се с каквото мога да помогна и накрая някой ми ръга минусите? :beer: Това се забелязва и при други потребители: например МАРТОЧКАТА. :)
₣®ËÉŘĭĐę
Аватар
HellBurn

Мнениеот Newone » Вто Сеп 02, 2008 1:10 pm

HellBurn написа:
Alpina написа:Виж, ако си толкова ******, че да не се усетиш - ще ти подскажа - реването във всеки пост за рейтинга ти няма да го покачи - обратното, когато спреш да мислиш и вълнуваш за това "колко ти е голям" някак сам почва да расте.

Добре де Алпина. Защо аз, като правя така, старая се да пиша граматно, опитвам се с каквото мога да помогна и накрая някой ми ръга минусите? :beer: Това се забелязва и при други потребители: например МАРТОЧКАТА. :)

Самият факт, че не разбирате за какво получавате минуси и не разбирате доброжелателните съвети, които получавате тук, предопределя ниския ви рейтинг!/визирам Hellburn и МАРТОЧКАТА/
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот Alpina » Вто Сеп 02, 2008 1:24 pm

HellBurn написа:

Защото както и сега - продължаваш да се вълнуваш за рейтинга си :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Sky_Knight » Вто Сеп 02, 2008 1:43 pm

@PtD Едва ли аз или пък той може да знае нещо за другия извън контекста на форума. Така че тук ще си му давам акъл колкото си искам. Пък той ако иска да възприема (Същото важи и за мен). Не смятам, че е правилно да правиш забележки на някого, когато в същия момент не гледаш ти какви ги пишеш. Разбираш ли какво имам предвид?

А ти че си лош, лош си. Въпросът е - лошо ли е това?! :D
?
Аватар
Sky_Knight

Рейтинг: 1849

Мнениеот HellBurn » Вто Сеп 02, 2008 2:04 pm

Alpina написа:
HellBurn написа:

Защото както и сега - продължаваш да се вълнуваш за рейтинга си :D

Честно казано ми е кеф, когато някой ми даде +, а когато някой ми даде - ми е се тая. Обаче, когато не пиша простоти на латница, а някой ми бута минус ми се вижда много тъпо!
₣®ËÉŘĭĐę
Аватар
HellBurn

Мнениеот Newone » Вто Сеп 02, 2008 2:55 pm

HellBurn написа:......Честно казано ми е кеф, когато някой ми даде +, а когато някой ми даде - ми е се тая. Обаче, когато не пиша простоти на латница, а някой ми бута минус ми се вижда много тъпо!

А оглеждаш ли постовете си преди да ги публикуваш? За правописни грешки и изпуснати букви например?
Аватар
Newone

Мнениеот HellBurn » Вто Сеп 02, 2008 4:07 pm

Винаги, но този път съм изпуснал: простотиИ, латИница. Вече ще гледам много по-внимателно и по няколко пъти. Благодаря за съвета!
@Newone Явно е, че не заслужавам по-голям рейтинг!
Последна промяна HellBurn на Вто Сеп 02, 2008 4:21 pm, променена общо 3 пъти
₣®ËÉŘĭĐę
Аватар
HellBurn

Мнениеот Newone » Вто Сеп 02, 2008 4:14 pm

@Hellburn

Пак бързаш......"латница", "се".....
Аватар
Newone

Мнениеот bikerider » Вто Сеп 02, 2008 4:32 pm

HellBurn написа:Явно е, че не заслужавам по-голям рейтинг!

Ми не, не е явно, защото не го определяш ти.
И аз не мога да кажа какъв рейтинг заслужавам, защото това не го преценявам аз.

Досегашните ми наблюдения върху реващите срещу рейтинга сочат, че основната част от тях са хора, които зависят от мнението на околните, но не си признават (защото искат да го контролират, оттам и агресивните залитания с обиди, намеци за комплекси и хейтърство, и.т.н.). Най-ярък представител в моите очи е другаря Unik, който явно не прави разлика между каране на колело (където контрола е само и единствено в собствените му ръце) и общуване с живи хора от плът и кръв.

Останалата част са хора, които имат проблем с текущите настройки на системата, а те наистина имат нужда от малко пипване, защото нещата доста се промениха откакто системата беше въведена.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Unik » Вто Сеп 02, 2008 7:58 pm

Ми баце квото каза се едно се описа сам, не знам кой се прави повече от теб на цар лъв във този форум да не говорим за лукавите ти остроумия който пускаш навсякъде ако караше повече колело от колкото остроумничиш цена нямаше да имаш. Пак ти казвам целта е да се създава приятелство а не да засягаш достойнството на съфорумниците си крииейки се зад някакав измислен рейтинг, ако не съм прав трий пак постовете ми дано поне някой ги види преди това
10кс :V:
карам само със начален клас велосипеД Защото карам DH ли, рейтинга ми е и той надолy :) Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders
Аватар
Unik

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Сеп 02, 2008 8:35 pm

Unik написа:Ми баце квото каза се едно се описа сам, не знам кой се прави повече от теб на цар лъв във този форум да не говорим за лукавите ти остроумия който пускаш навсякъде ако караше повече колело от колкото остроумничиш цена нямаше да имаш. Пак ти казвам целта е да се създава приятелство а не да засягаш достойнството на съфорумниците си крииейки се зад някакав измислен рейтинг, ако не съм прав трий пак постовете ми дано поне някой ги види преди това
10кс :V:
Ми баце, "царя на форума" кара съвсем достатъчно, баце. Вервай ми, баце. А достойството трудно се печели и лесно се губи, баце. Колкото до приятелството, баце, тоя форум беше приятелство преди години, а сега е говорилня, баце. За туй баце си требват правила. Ретингът, баце, показва дали спазваш правилата, баце.
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Unik » Вто Сеп 02, 2008 9:18 pm

Благодаря ти но с извинения нищо не каза, а и пък ми звучиш п****шки с тва повтаряне като па**гал баце, баце, хубаво вие като не щете приятелство да ви питам тогава дали обичате топла супа а? Или този форум си е само ваш или всички които сме вътре си имаме достойнство спекулациите ви относно рейтига ни най малко ме засягат, по скоро като ще е говорилня тогава за какво ти е рейтинга дай го на бедните пък после да те видим колко струваш без него а? Това, че Българския манталитет ни управлява близо 65 години стига с тоя комунизъм де, защо било то добри, лоши траа да се мразим и да се тупаме в гърдите, че сме номер едно вместо да си помагаме, чел ли си някой друг форум не БГ да видиш какво е уважение и респект. Така като плюеш вятара го духа срещу теб и се излагаш сам... не забравяй, че и ти не си се родил научен на всичко. А, по повод правописа дали не е много дребнаво да пишете - за правопис това да не е форум по "Български език и Литература" . Искрено се надявам, че рейтингът ми няма да падне драстично до другия сезон... :D да не говорим, че благодарение на Форума имам доста нови и добри приятели с които карам, и такива които не съм ги виждал никога, но са научени злобно да мразят дори и да не ме познават.
Успех :agree:
Последна промяна Unik на Вто Сеп 02, 2008 9:45 pm, променена общо 2 пъти
Аватар
Unik

Мнениеот Holz » Вто Сеп 02, 2008 9:43 pm

@Unik - Много точно казано :agree:

Иначе за рейтинга дали не Ви вълнува - вълнува ви и то много.Давам пример с did - когато му падна драстично рейтинга,както и на други хора(скоро пак ще йм падне),взе да пише все за тоя рейтинг,теми пуска за хора с еди си колко рейтинг..още малко боб ще почне да хвърля.После ми разправят за рейтинг. ПАЛЯЦИ :bowdown:

10х предварително за минуса :beer:
Аватар
Holz

Рейтинг: 1864

Мнениеот did » Вто Сеп 02, 2008 9:49 pm

Holz написа:Давам пример с did - когато му падна драстично рейтинга,както и на други хора(скоро пак ще йм падне),взе да пише все за тоя рейтинг,теми пуска за хора с еди си колко рейтинг..още малко боб ще почне да хвърля.После ми разправят за рейтинг. ПАЛЯЦИ :bowdown:

10х предварително за минуса :beer:

печелиш плюсче. разсмя ме истински. благодаря!
Аватар
did

Мнениеот Unik » Вто Сеп 02, 2008 9:59 pm

То и аз се разсмях и искам да му дам + ама какво да правя, че карам колело от печка и ми блъскат само - и нямам рйтинг да си купя друго :peace:
Аватар
Unik

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта