Не мога да ги търпя вече!

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот hitar_potter » Вто Сеп 02, 2008 6:27 pm

Не мога да схвана след цялата дискусия едно нещо?Толкова идейни мислещи хора има ТУК; които могат да променят ТАМ навън; а когато излезна ТАМ... някой ще ме згази на зелено на пешеходната пътека.
Защо безотговорните тъпаци са Доминаторите в тая Татковина?
Аре да ги изнесем и да започнем от сградата с надпис" Съединението......силата"

защото във официалния форум на BMW клуб България има специален раздел за улични гонки, обсъждат се теми от типа как да изцедим максималната скорост/ускорение на автомобила си...
Изображение
Аватар
hitar_potter

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Вто Сеп 02, 2008 7:13 pm

Alpina написа:И какво трябва да направим - нищо и чинно да си търпиме?

Може би наистина живея в някаква абсолютна заблуда, че всичко е в ръцете ни и ако не го използваме, нищо няма да се промени.

Не не си в заблуда. Но тази логика не е двупосочна.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот gdude » Вто Сеп 02, 2008 7:26 pm

истината е следната шоферите нема как да бъдат обучени да пазят околните и за съжаление имам тъжна новина вчера пред мен беше блъснат един колега :bawling: доколкото разбрах в последствие се изправил и не бил пострадал сериозно ( дано :praying: ) след което по маловажната новина колегата си изкарал гнева на колата :agree:
иначе по темата няма никъв толерантност спрямо нас :dunno: :V: и докато не бъдат наложени правила,глоби и прилагащи ги надали ще има взаимно уважение :V: :idea:
П.С. поздрави на всички , п.с ако има правописни грешки се извинявам :crap:
gdude

Рейтинг: 1641

Предишна

Назад към Общ форум