Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.
Дерзай народе......"всички сме за Варна....опс за Калофер" Потегляме след няколко часа.Пожелайте ни хубаво време и ....трена да не спука гума ....че с мойте френските винтили нема мога да му помогна Още не е късно да се включите......чакаме ви на с. Тъжа Поздрави на всички....
"И тъй да умра......завинаги яростно сграбчил мига....."
хмммм да не повярваш ама сме живи невероятно време .....43 по Целзий
невероятна група..... невероятно каране.... с две думи сажалявайте който не дойде Снимковия материал ще ви го покажа веднага щом......сляза от ЗАКАЧАЛКАТА
"И тъй да умра......завинаги яростно сграбчил мига....."
И аз съм много доволен, само трябваше да минем през Мазалат, ама бутай - следващия път За тези, които не са били, окончателния маршрут беше Калофер - с. Тъжа - х. Русалка - х. Триглав - х. Тъжа - вр. Ботев - х. Тъжа - Горна Оряховица... Това последното ни взе здравето - около 130км в най-големия пек... Изгоряхме!
Иначе спускането от Ботев надолу - нямам думи! Много добро, но много бързо свърши
И на мен много ми хареса, въпреки че в някои моменти ми доиде в повечко старопланинския баир От снимките виждам, че сте завършили много добре мероприятието. Аз продължих след това към Казанлък и Стара Загора. И специално Благодаря на всички за чудесното отношение
Еми много ме е срам Обещах снимки, но по ред причини които никак даже не ме оправдават не успях да кача в близките десет дни Моля за извинение.Ето ги и тях....за тия който ги чакаха....
И за всички който ще ги видят.....