Bobi написа:Аз вече си направих тренировката.И благодаря предварително,за разбирането.

с бира в ръка и колело опряно до масата.
  с бира в ръка и колело опряно до масата.

bikezilla написа:Краен срок: 08.09

bullet написа:Хората казват, че в този маратон карали не-човеци

Поговорете с него. Аз не успях да му помогна.
  Поговорете с него. Аз не успях да му помогна.  

Пътя до манастира близо до с.Марково ми се стори ,че не става за бутане,камоли за каране
 Пътя до манастира близо до с.Марково ми се стори ,че не става за бутане,камоли за каране  

L-E-G-O написа:Според вас тази година колко обиколки ще се направят от победителя

did написа:outfaced написа:макар че току виж някой и тях ги карал ...
Даже знаем, кой е този "някой".

)? Направих си планинаска застраховка, но е написана  "злополука" за спортисти- валидна ли е?
 )? Направих си планинаска застраховка, но е написана  "злополука" за спортисти- валидна ли е?
L-E-G-O написа:10 кръгчета ми се виждат малко ... ще видим. Пак да питам- километража ми е с часовник, трябва ли да слагам на ръката си (или да пъхам будилника в раницата)? Направих си планинаска застраховка, но е написана "злополука" за спортисти- валидна ли е?
 .
 .

vladimir.dzhuvinov написа:Ще задам малко странен въпрос: дървеното мостче за какво натоварване е нормирано?

vladimir.dzhuvinov написа:Ще задам малко странен въпрос: дървеното мостче за какво натоварване е нормирано?

CECO написа:Удоволствието е в очакването!

CECO написа:Стягайте си стяжките

GSE  -  Геодезия, Кадастър, Вертикално планиране и други.   0877/290-235
   GSE  -  Геодезия, Кадастър, Вертикално планиране и други.   0877/290-235 

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта