sash03 написа:Тая седмица явно няма да стане, но ако искате айде другата събота или неделя ако времето е добро да се качиме до Петрохан, поне да се запознаеме. Ние сме група от двама души дето караме шосе, от Монтана. Ако ви допада идеята дайте да я реализираме, че сезон не ни остана вече.
crib написа:супер, там съм (син драг блейд, сини панталони и блуза). София - Сливница - Брезница - Перник - София като гледам е към 100км, нали?
DstupidBastarD написа:Стефчо, баце, кво стана, бе? Да не забрави къде е местото за срещи или ние как изглеждаме?
DstupidBastarD написа:sash03 написа:Тая седмица явно няма да стане, но ако искате айде другата събота или неделя ако времето е добро да се качиме до Петрохан, поне да се запознаеме. Ние сме група от двама души дето караме шосе, от Монтана. Ако ви допада идеята дайте да я реализираме, че сезон не ни остана вече.
Аз съм навит, ше видим бате Любо ква ше каже по въпроса. Има възможност да качиме Петрохан откъм Берковица заедно, щото си имаме един много любим маршрут през Миланово и Вършец. След неколкодневни консултации ше пишем тука подробности (че нещо се появи заетост теа дни).
CR1 написа:DstupidBastarD написа:sash03 написа:Тая седмица явно няма да стане, но ако искате айде другата събота или неделя ако времето е добро да се качиме до Петрохан, поне да се запознаеме. Ние сме група от двама души дето караме шосе, от Монтана. Ако ви допада идеята дайте да я реализираме, че сезон не ни остана вече.
Аз съм навит, ше видим бате Любо ква ше каже по въпроса. Има възможност да качиме Петрохан откъм Берковица заедно, щото си имаме един много любим маршрут през Миланово и Вършец. След неколкодневни консултации ше пишем тука подробности (че нещо се появи заетост теа дни).
За тоз Петрохан и аз съм ЗА... само дано се разберете за в неделя
Grash написа:Няма ли да се тръгва някъде от София? Защото ако това 9:00 часа е за Искрец/Своге, нямам шанс да дойда...
CR1 написа:Grash написа:Няма ли да се тръгва някъде от София? Защото ако това 9:00 часа е за Искрец/Своге, нямам шанс да дойда...
Ако искаш аз ще ходя с колата до Своге, и има място за още хора...
може да се разберем къде да се чакаме в София към 8.00h....
sash03 написа:Само времето да ни не подведе, вие ще дойдете от пътя от Вършец предполагам, дето има един паметник, направо там ще се чакаме и после кинеме към Петрохан, ще се доуточняваме тук в темата.
crib написа:http://vremeto.v.bg/, добре познават, пък и имат отделна прогноза за сутрин, следобед и вечер (щот г'жа Б'батова като кайе че ше вали - хуу, ма га, през нощта ли?). За сега го дават събота след пладне в тоя район да вали... По интернетите 5-дневните прогнози пък дават неделя 10 градуса по-студено в дъжд, вятър и мъгла.
Иначе, снощи сънувах Минчо Празников как диктува прогнозата на Деси:
Времето през уикенда ще се задържи слънчево и топло, като валежи не се очакват. На места са възможни временни застудявания и превалявания. Атмосферното налягане ще се движи в границите на нормалното за сезона. Средните температури ще са в очакванията за началото на Септември, като в южна българия те ще бъдат с 1 до 5 градуса по-високи. На места, главно в планинските райони, е възможно да превали и прегърми.
sash03 написа:Е как се случи сега, ако вали отлагаме, ма ако не вали ще караме, в края на крайщата оттук нататък всеки хубав ден си е подарък......много ме е яд че свършва сезона......д..ба и тъпата зима дет иде.
Ако е студено сме там, стига да не вали, ако приръмва пак сме там.
antaress написа:Харесва ми как мислиш.![]()
Аз мисля да покатеря Витоша пък този уикенд.
Колко струва 1 каска като твоята?
DstupidBastarD написа:Баце, ако ти се кара с нас неделята, мога да ти своднича с бате Ицо, да те земе от София и да те закара до старта (даже може и да те върне с колата). Иначе, тоа линк нещо не ми се отвара.
crib написа:DstupidBastarD написа:Баце, ако ти се кара с нас неделята, мога да ти своднича с бате Ицо, да те земе от София и да те закара до старта (даже може и да те върне с колата). Иначе, тоа линк нещо не ми се отвара.
То къф е точно маршрута на това мероприятие, щото аз нещо имам съмнения дали ще го издрапам. Своге - Вършец - Петрохан - надолу посока Годеч - отбивката за Искрец - Своге, така ли? Т.е.
http://bgmaps.com/routing/routemap.asp?Command=start&sid=dd75db2577fc21f55c3622a27b4e43df&city1=svoge&city3=petrohan&city2=vurshec
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта