Ако закъснеете или идвате по-късно > 0899 82 90 70 - Ицо, за да ви кажа къде сме.

codename47 написа:аз лично не мисля че е добра идея да се прокарват нови пътеки на Витоша или да се уширяват старите, представи си и offroad джиповете да решат да направят нещо подобно...
пп. може после да решите да си направите и няколко вилички да ви е удобно да почивате горе, или най-добре един нов жилищен комплекс на Платото с лифт и ски писта...
аз съм за възможно най-малко вмешателство в природата за да се запази малко по-дълго.
CrZ написа:codename47 написа:аз лично не мисля че е добра идея да се прокарват нови пътеки на Витоша или да се уширяват старите, представи си и offroad джиповете да решат да направят нещо подобно...
пп. може после да решите да си направите и няколко вилички да ви е удобно да почивате горе, или най-добре един нов жилищен комплекс на Платото с лифт и ски писта...
аз съм за възможно най-малко вмешателство в природата за да се запази малко по-дълго.
Дай тогава направо да спреме и да караме а
codename47 написа:ако я направите тая пътека тя за кой ще бъде-за "създателите" или за всеки който иска да мине по нея?
rampag3 написа:Аз ще ходя да карам. Ще спра да отъпкам първия вираж ако не е прекалено кално, но смятам предимно и само да карам.
rampag3 написа:Аз ще ходя да карам. Ще спра да отъпкам първия вираж ако не е прекалено кално, но смятам предимно и само да карам.
CrZ написа:Няма да е кално бе... за 2 часа е изсъхнало
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта