Предлагам към правилата да се добавят .
Потребители:
1.Повече от 1 акаунт (какъвто е случая с ГригО) да не може да се регистрира на един и също IP ,всеки следващ да се трие.
2.Да се въведат по-строги наказания пр. Една седмица без право на писане във форума /месец/ година /Permanent BAN.
3. Минуси и плюсове могат да се слагат само след като "съдещия" се обоснови защо го прави !
4.Минуси да се дават само спрямо правилата на форума . Тоест имам грешки ,пиша простотии , на латиници и тн . Получавам минус.
5.Плюсове да се дават пак според правилата на форума тоест при написани глупости ,кирилица и тн . Се спазва точка 4 .
6. Всеки от "висшите" (1600+) Да си има задължения (описаните по-долу) ,а не само да "цъка""-" и "+"
7. Точка 3 Важи навсякъде . Независимо дали се дават минус или плюс.За да се разбере на каква основа се раздават тия точки .
8. Точка 5 е въведена за да се предотврати появата на потребители от "висшите" (1600 +) с помощта на приятели какъвто е случая с НЕ 1 от драгите ни съфорумници .
Пазар :
1. Да се наложат мерки против продавачите с цена"по договаряне" ,не само да го пише като правило както в момента (тоест всяка обява с такава цена да бъде изтрита)
2. Всеки обявен случай с "измама" да бъде проучен от "висшите" (1600+) .
3. Всеки потребител ,който извърши измама да бъде наказан ,съгласно правилата на форума ,като най-тежкото е блокиране на акаунт-а му по IP.
4.Под измама се има предвид не само кражба ,ами продаване на счупен/развален чарк (става въпрос само за чарковете ,които в обявата не са с вписан дефект) пр. "Продавам вилка с луфт"... .
Съгласен съм ,че и наложените от мен корекции не са на 100 % перфектни ,който иска може да помага (да праща на ЛС или да пише директно в темата)
Тези правила ги налагам с единствената цел да се подобри качеството на форума и добрите отношения между съфорумниците .
П.П. Забравих да кажа ,че предложението ми е правилата да се ДОБАВЯТ към старите без те да бъдат премахнати