borislav написа:@Alpina
Еее стига 6е и ти няма да си вечно млад, как ги нахрани само хорицата само защото са остарели, не е истина
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
borislav написа:@Alpina
Еее стига 6е и ти няма да си вечно млад, как ги нахрани само хорицата само защото са остарели, не е истина
Bulgarian Post
05.09.2008 г.
Тройната коалиция проведе заседание, на което e било решено как да бъдат разпределени 1,2 милиарда лева от бюджетния излишък. Повече от половината от тези пари ще отидат за социални дейности. Парите от бюджетния излишък ще бъдат разпределени в два пакета – социален и инвестиционен.
Инвестиционният пакет ще включва средства за инфраструктура, отбрана и сигурност, общини, образование и здравеопазване. Ще има и социални разходи за инфраструктура. Съответно социалното перо ще бъде за исканите от социалистите помощи за пенсионери и ученици.
did написа:абе... наистина ли толкова ви кефи, да се ровите на станишев в лайната?
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
axelmax написа:какво можеш да научиш от стар човек,например ,което да ти помогнезанапред?
axelmax написа:какво можеш да научиш от стар човек,например ,което да ти помогнезанапред?
Според мен си каза доста неща и немалко истини. Уви, за теб истината е неудобна. Чудя се ако си направиш тест за интелигентност дали няма да те скъсат...axelmax написа:@People = Shit-май наистина няма какво да кажеш като почваш да обиждаш таа селската![]()
![]()
Каква е тази глупост ,да се даде бюджетния излишък за почивки на пенсионерите?
е това е ВЪРХОВА ПРОСТОТИЯ
вместо да се направят съоръжение за спортуване на младите
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта