Attention-rider написа:Против, министъра е ши....няк. Майка ми ми вика да му строша цайсите като го видя!
ilinkolov написа:И сега какво? Трябва да се учи ли?
BluE_Magic написа:Твърдо против сякви матури искам и аз да мина 12 клас не е чесно !!!!!1
kikon написа:t.kyosev, без матури няма стредно, братле, оставаш с начално![]()
![]()
kikon написа:А матурите само първата година са с ниско ниво, докато посвикнат зайчетата и професорите опипат почвата.
Capoeira написа:Аре стига сте се оплаквали бре лигльовци не стига че имате по 2 часа седмично математика, и 4 физкултура. Баси 1 час физика, биоплогия, химия, география. Направо с какво ви запълват програмата незнам, по биология не се учи даже ботаника(баси и после защо половината народ не знае гъбите дали са разтения))
Capoeira написа:Аре стига сте се оплаквали бре лигльовци не стига че имате по 2 часа седмично математика, и 4 физкултура. Баси 1 час физика, биоплогия, химия, география. Направо с какво ви запълват програмата незнам, по биология не се учи даже ботаника(баси и после защо половината народ не знае гъбите дали са разтения))
Metalli4ko написа:Абе Тея се побъркаха много яко нещо. Не искам да ставам някакъв Айнщайн или Гандалф от учене...
did написа:Metalli4ko написа:Абе Тея се побъркаха много яко нещо. Не искам да ставам някакъв Айнщайн или Гандалф от учене...
значи ще станеш айндалф или ганщайн (на галено - ганю).
Metalli4ko написа:Абе Тея се побъркаха много яко нещо. Не искам да ставам някакъв Айнщайн или Гандалф от учене... :bawling:
Antares написа:Metalli4ko написа:Абе Тея се побъркаха много яко нещо. Не искам да ставам някакъв Айнщайн или Гандалф от учене...
Спи спокоен. Математиката няма шанс да те превърне в Айнщайн.
Най-малкото, защото е бил е пословично слаб с математиката :]
Metalli4ko написа:На кафе с Чък Норис?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта