Maxxis High Roller 2.35 MaxxPro 60a

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Maxxis High Roller 2.35 MaxxPro 60a

Мнениеот Admin » Вто Сеп 09, 2008 7:55 pm

Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот Sky_Knight » Вто Сеп 09, 2008 9:03 pm

Сигурно е глупав въпрос, но под протектор, се има предвид грайфер? В смисъл, че са едно и също?

Аз съм със същите гуми от вече година (пак от РАМ АМ са ;) ). И в общи линии са добри. Друг модел гума не съм карал никога. Карал съм с тях през зимата в сняг и кал, както и на сухи терени. Да, държи се добре на всичко в определени граници. Но не се чисти добре от кал и сняг както няколко модела на Континентал например (с това караха другарите - Gravity). И има склоност да се хлъзга при завои с малко по-голям наклон. При много сух и много мокър терен.

И понеже е по темата - миналата година, когато си взех колелото от RAM Bikes, предполагам идентично с това на Admin, но по-ниския клас, изобщо не обърнах внимание с какви вътрешни гуми е. И понеже все още съм със същия комплект шини и гуми и в неделя спуках гума, се оказа, че вътрешната гума ми е за 1.9/2.1. Същото се оказа и за предната след като я отворих. За мен това си е недопустимо при положение, че се водят 2.35 външните (дори и физически да са една идея по-малки). Затова, който не го е правил, да си погледне вътрешните.
?
Аватар
Sky_Knight

Рейтинг: 1849

Мнениеот did » Вто Сеп 09, 2008 9:07 pm

Sky_Knight написа:понеже все още съм със същия комплект шини и гуми и в неделя спуках гума, се оказа, че вътрешната гума ми е за 1.9/2.1. Същото се оказа и за предната след като я отворих. За мен това си е недопустимо при положение, че се водят 2.35 външните (дори и физически да са една идея по-малки). Затова, който не го е правил, да си погледне вътрешните.

това не е никакъв проблем, но е е тема за дискусия в тази тема.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум