Благодаря Предварително

roskata написа:Здравейте искам да ми дадете съвет какво колело да си купя? Бюджета ми е 370-380 лв. Мислех да си купя крос тирекс,но никой не каза нищо добро за него.
Благодаря Предварително
Antares написа:От личен опит - аз карам в момента колело, чието предназначение се води главно за ХС и горе-долу за АМ. А си карам нещо граничещо с freeride. И определено си сърбам попарата. Тук ушенце, там обтегач, тук веригга, там спирачка, я пак да изправим каплите, а, вилката й се скапаха настройките... Беше отбелязано Съботата, че постоянно човъркам нещо по колелото си... чудно защо ли? А ми е излезнало два пъти и половина повече от 380-те, които си заделил, с повече от половината части втора употреба... Така че смятай ;]
Ти наистина ли не зацепи какво исках да кажа?! Толкова зле ли си формулирам мислите?did написа:абе и ти ли си от тия, дето проповядват, че колелата за XC са по-евтини от спускаческите?
ааа! имаш минусче!
вземете се в ръце бе! за 400 лева няма И НЯМА КАК ДА ИМА даже качествено детско колело, вие MTB коментирате!
shaka_zulo написа:Обаче ИМАЙ ПРЕДВИД ,че не е направено за особено зверска употреба фрии райд е добре ама за ДХ недей !!!!
IVO Jordanov написа:това ми звуячи като:
ХС - то е за ламери
FR - за даунхилъри със скастрен бюджет
DH - всеки се стреми към големото прасе щото е модерно![]()
shaka_zulo написа:Гледаите сега всички дето ми се смеят за рамката аполон ...има много дълбок смисъл в моето изказване ама никой не го открива !!!Като караш с подобна рамка ф р е просто ....стестявасх пари за болницата стот си си купил евтино колело .Пък аз ,че се обърках жестоко това си е вече дръга тема
По скоро за Спускане не за 380 , а 3800 най-малко!!!roskata написа:Здравейте искам да ми дадете съвет какво колело да си купя? Бюджета ми е 370-380 лв. Мислех да си купя крос тирекс,но никой не каза нищо добро за него.
Благодаря Предварително
roskata написа:нещо за DH до 380 лв
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта