!!!SpEeD4o0!!! написа:Здравейте ако някой е ходил на хижа Руен независимо с какво но да е през гр.Куклен моля да ми каже че искам да ида има такава тема но е в статиите но не мога да разбера през каде са минали.Благодаря предварително за отговорите
след яворово тръгваш в посока добралък и веднага СЛЕД ЯВОРОВО завиваш надясно, един почти обратен завой. До някъде е асфалт, но точно преди х.Руен става плетеница от черни пътища.!!!SpEeD4o0!!! написа:значи след добралък веднага в дясно или след яврово в дясно ?
!!!SpEeD4o0!!! написа:мерси за отговора но защо ако имаме късмет ще намерим хижата?Незабелижима ли е ? :confused:
did написа:...но точно преди х.Руен става плетеница от черни пътища.
!!!SpEeD4o0!!! написа:аа сванах ще трябва да пробваме всички черни пътища или да питаме някой човек по кой път да хванема там хубаво ли е did заслужава ли си да идеш до там и от отбивката в дясно дето е след яворово до хижата колко км е пътят ?
!!!SpEeD4o0!!! написа:извинявам се това го мислих за учудване
!!!SpEeD4o0!!! написа:did след хижата на каде да гоним за римския мост и мисля че след римския мост идва кукленския манастир св.козма и дамян
!!!SpEeD4o0!!! написа:а ние след 1 месец чак ще идем само питах сега в студеното като теб ще идем по добре
!!!SpEeD4o0!!! написа:did Ако искаш ела и ти поканен сище е супер предполагам
!!!SpEeD4o0!!! написа:Много съм доволен от това че е много добро място за каране![]()
благодарение на тебе за инфото
та да знаеш поканен си писах лс на naka76 че е поканен
ако имаш скайп дай го ако може
!!!SpEeD4o0!!! написа:а то ние да не мислиш че сме машини и ние сме начинаещи още
!!!SpEeD4o0!!! написа:а да ама почивки има и бавно си караме
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 339 госта