PtD написа:Оzzie, ще трябва да дойда на двуседмичен ускорен курс "Как да спечелим и задържим потребителското доверие" при теб. С тоя мижав резултат ме е срам да погледна роднините в очите!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Newone написа:Axelmax за Admin!!!!!!!![]()
Айде и от мен единPtD написа:Само 3 гласа за мен?!?! Ще трябва повечко да се старая... вече ще се разписвам на всеки порязан
kotka12 написа:Newone написа:Axelmax за Admin!!!!!!!![]()
хм...
Ванка...
ако той стане админ
нали се сещаш с отношението му към пенсионерите, тия на по-напреднала възраст /сред които сме ние/
как ше заминем за концентрационни лагери
и ще направят от нас сапун![]()
Любо си е баш харен-не го давам:)
аз предлагам да срещнем Ozzie и PtD
и да ги сдавим
PtD написа:Оzzie, ще трябва да дойда на двуседмичен ускорен курс "Как да спечелим и задържим потребителското доверие" при теб.
kotka12 написа:охх
страшна картинка...![]()
аз май пишнах в гащите
lyaskov написа:Ozzie
Седят трима в една лодка и ловят риба. Единият поглежда замечтано слънцето и въздъхва:
- Слънцето залязва.
Вторият поглежда хоризонта и допълва:
- Откога не съм виждал такъв красив залез.
Третият без да продума ги бута във водата. Те изплуват и го питат:
- Защо ни бутна?!?
- Теб за офтопик, а него за флууд.
- Кретен, ти полудя ли бе!
"Модераторът" спокойно взима едно гребло и ги прасва по главите:
- За обида - бан!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта