tancho написа:Преди няколко дни сложихме такъв на един приятел.Работи много добре.Зa спускане е екстра в момента съм с XT SHADOW, а голяма разлика между двата дерейльора няма.
tancho написа:Не мисля че ще е по -зле.Въпреки че се осланям на първи впечатления,а пък човека на който го сложихме кара крос кънтри.Откъм работа е добър ,откъм здравина ,не знам времето ще покаже,но както казах вече голяма разлика с XT поне аз не виждам.
airborneone написа:защото няма ХТ/Сейнт в момента никъде.
airborneone написа:ХТ Шадоу чисто нов (на един месец) ще бъде пенциониран точно от СЛХ-то
URNEST написа:airborneone написа:защото няма ХТ/Сейнт в момента никъде.
тук има Saint и цената хич не ми се вижда висока.
airborneone написа:tancho написа:Не мисля че ще е по -зле.Въпреки че се осланям на първи впечатления,а пък човека на който го сложихме кара крос кънтри.Откъм работа е добър ,откъм здравина ,не знам времето ще покаже,но както казах вече голяма разлика с XT поне аз не виждам.
Мерси за инфото,
въпреки, че има разлика в цената и в "класа" според Шимано.
Надявам се този да не си замине твърде бързо, макар че не съм много оптимистично настроен![]()
Олимп ще покаже
tancho написа:Тук има SAINT ,но цената не знам дали те устройва,а и зависи с какво рамо търсиш. http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=27695
airborneone написа:...
Хт-то може да се настрои да сменя на горните 5 или на долните 5,
но не и на всичките 9![]()
@Геко, да за моето хт става дума, само дето не мога да си взема гадно със златисти части по него...
URNEST написа:airborneone написа:...
БреИ как се стигна до този ефект...тц тц аз пък много бях заложил на него след като видя сметката на Hone-а
GECKO написа:airborneone написа:...
@Геко, да за моето хт става дума, само дето не мога да си взема гадно със златисти части по него...
....... шосейна касета
шосейна касета + сейнта + по-малка плоча + нов водач....
GECKO написа: bla bla bla
Metel написа:Аз карам SLX Shadow със средно рамо и съм много доволен, използвам го за DH и се справя отлично. Ако не се лъжа разликата от XT-то е в теглото и че колелцата не са с лагери
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта