И аз искам информация да си направя ускорител. Пробвах българската рецепта на Антарес днеска... ама май утре ще проработи чак. Дано.
sss написа:Аи ся видяхте , че kotka12 си прави ускорител за галфони и всички се втурнахте... Ех таз мода бреЕдин не може да дръпне напред без други да му краднат идеята
![]()
НЕ на галфоните !!! ДА на БИРАТА!!!
Послепис : Как може от бира да се получи без особено губене на планкова енергия и айнщайново време природно възвишение, пригодно за аграри и дробенеА де...
Sky_Knight написа:На т'ва второто не мо'а ти отговора - ся сблъсквам БИРА с БОБ и стискам палци...
Ама чакай бе - аз не ти отговорих?!? Значи ли това, че може да вляза поне за второ теглене? BluE_Magic написа:Забелязвам нещо странно в този форум в абсолютно всяка тема се пише за бира ама в абсолютно защо не направите един под форум бира няма да е зле. направо си мисля че повечето вместо да карате колела по цял ден се наливате с горчивата и гадна бира и ядете разни бг ястия.
П.С. мерси за минуса
BluE_Magic написа:Не става въпрос да се обиждаме ами че в форума почти в всяка тема има думата бира и човек като гледа има чуството че те вместо да карат по цял ден се наливат с бира едва ли не сте маняци на бира . Може би ми е странно защото не обичам алкохол незнам . както и да е.
Искам и аз ускорител от кой магазин се копува най близко аз съм от село.
BluE_Magic написа:и ми писна от шибаната бира мразя бира.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта