Транспорт до Пловдив за 24-часовия маратон

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Транспорт до Пловдив за 24-часовия маратон

Мнениеот Admin » Пет Сеп 12, 2008 1:11 pm

Както знаете, утре и другиден край Пловдив ще се проведе интересно състезание. Аз ще пътувам дотам и обратно, за да го отразявам и ще съм с колата. Засега съм сам, така че спокойно мога да взема 1-2 души в едната или двете посоки, с или без колела, с цел да си намаля разходите. Тръгването ще е утре най-късно в 10ч, а връщането към София не е съвсем ясно кога ще е - в неделя следобед, ама по кое време точно зависи от много неща (кръчми, спътници и т.н.).

Та ако има желаещи да пътуваме заедно, може и с колела да са, може и да не са за състезанието, а просто да имат някаква работа в Пловдив за уикенда, да ми пишат едно ЛС и да оставят телефон, за да се разберем. Както казах, засега мога да взема двама души, максимум трима евентуално.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Мероприятия - архив