biker4ogena
EDIT:
И все пак не ми давате отговор на въптоса. Защо ли
ЕДИТ2:
Искам ОТГОВОООООР
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
аз сам роден 1995 година

biker4ogena написа:вие си нямате друга работа освен да се заяждате сас сафорумците
мнго добре ме разбирате какжо искам да кажа затуи а и не сам на 10 г.
неразбирам какжо ви интересува много добре ме разбирате![]()
![]()
Antares написа:Правопис се учи цял живот. Доближавам трийсетте и наскоро научих що годе добър метод за определяне на пълен и непълен член. Все още не мога да определя добре кога членът трябва да е пълен и кога не...
biker4ogena написа:вие си нямате друга работа освен да се заяждате сас сафорумците
мнго добре ме разбирате какжо искам да кажа затуи а и не сам на 10 г.
неразбирам какжо ви интересува много добре ме разбирате![]()
![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.

yanity1995 написа:Абе , какво се заяждате с момчето !?!?
Antares написа:Въпросът е, че май не го е завършил още...MARTO4KATA написа:Предполагам си бил в първи клас...
TeDo_BaPHa написа:Antares написа:Въпросът е, че май не го е завършил още...MARTO4KATA написа:Предполагам си бил в първи клас...
Ае момче я помисли малко, не сме в учебна година![]()
biker4ogena написа:..........
..........
ass
TeDo_BaPHa написа:Моля ви, покажете ми 1(едно) мнение на потребителя посочен по-долу което да няма пръфопизни грешки![]()
EDIT:
И все пак не ми давате отговор на въптоса. Защо ли

здр казвам се Сандра Продавам рамка Drag Freeborn в страхотно састоияние има малки драскотинки но се надиявам 4е това не е проблем кам неия давам средно движение без зап4атки 4а6ки и заден амортисиое цена по договаране нияма да е висока skype Sisiity ako не циялото за 180 лева с (коментар) намирам се в Видин праштам по кориер в сияка точка на бг по ekont за сметка на коповача снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=276229