Shady™ написа:...Просто незнам кой луд би си купил 2010 Марзочи пред този Rock Shox...
Чакай да видим какво ще изкарат и те дотогава, а може би ще се отеглят в по-долен клас.

Както се казва: Да живее конкуренцията!

Shady™ написа:...Просто незнам кой луд би си купил 2010 Марзочи пред този Rock Shox...
Admin написа:Ходът остава 200мм.
r4p1s7 написа:URNEST написа:Pho3nix написа:Ще се сдобивам (надявам се) с 1 Race-че, видях че вече в "веригата" ги има...
и тук
Точно исках да питам за тази,какво ще рече "Short"?
hitar_potar написа:явно раздрусването, което е причинил боксера 2010, е причината да ядеш препинателни знаци и букви, както и да бълваш грешни буквички. обаче пък просто не мога да се стърпя да не ти кажа - не е била настроена за теб.![]()
![]()
BTW, погледнете в CRC - подготвят зареждането на моделите за 2011г. и по всичко личи, че наименованията RACE и TEAM ще липсват, като ги заменят с някакви абревиатури - RC, RC2 и май някакви други. само WC-то остава в списъка.
Nedyalkov написа:Да ви светна вас двамата. Имам и двата боксера и тоя нощния калвач да не ми дрънка щот неговия е пълно дърво, пробвал съм му го. ДОРИ и да ти работи уникално пак те издухах надоло.
Nedyalkov написа:Да ви светна вас двамата. Имам и двата боксера и тоя нощния калвач да не ми дрънка щот неговия е пълно дърво, пробвал съм му го. ДОРИ и да ти работи уникално пак те издухах надоло.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 378 госта