MAN6 написа:може би е време за промяна? замислял ли си се за самоубийство? ритуално?![]()
Скучен сиMAN6 написа:може би е време за промяна? замислял ли си се за самоубийство? ритуално?![]()
NovemberCharlie написа:Жените във форума повтарят един и същи сценарии.
Почнах. Не е лесно да почнеш отново.did написа:или да почне да кара колело?
naso написа:"бррррррррррр беж беж беж беж" идно времи офчарите на спокойствие като са живяли са стигали до 800* + годинита нищо чудно да си помъдрял на толко години ...
*у библята го пиши
NovemberCharlie написа:Жените във форума повтарят един и същи сценарии.
Зависи. някой смятат, че като врътнеш 70-80000 прераждания и ще стигнеш нирвана.Ozzie написа:Някъде не беше ли казано, че живота е кръговрат?
NovemberCharlie написа:]Зависи. някой смятат, че като врътнеш 70-80000 прераждания и ще стигнеш нирвана.
NovemberCharlie написа:Скучен сиMAN6 написа:може би е време за промяна? замислял ли си се за самоубийство? ритуално?![]()
Имаш ли снимки или видео?Alpina написа:
Не е, хич даже.
Участвал съм в 4 масови ритуални самоубийства и бих казал, че доста променят живота
Значи не си достатъчно стара все ощеАнелия написа:NovemberCharlie, аз съм стара, ама пак не разбирамСигурно щот съм блонд
Или пък нещо блъфираш и сега искаш да разбереш кой за какво си мисли
gdude написа:спокойно![]()
отговорЪТ е : Даостаряваш
bikerider написа:@NC: виж ми подписа
NovemberCharlie написа:Имаш ли снимки или видео?
NovemberCharlie написа:Драги съфорумници, в последно време в живота ми започавт да се случнат неща, които вече ясно и точно се повтарят. Аз ли съм параноик или просто помъдрявам. Просташката вълнавъ форума всяка година е една и съща. Въпросите на новобранците са едни и същи. Жените във форума повтарят един и същи сценарии. Имам чувството, че съм живял хиляoдолетия!
bikerider написа:Ах колко оригинално!
По-скоро мисля да те викна да прекопаеш градинката пред блока, за да си засадим райграс. Колко взимаш на час за високоинтелектуалния си труд?Editor написа:NovemberCharlie написа:Драги съфорумници, в последно време в живота ми започавт да се случнат неща, които вече ясно и точно се повтарят. Аз ли съм параноик или просто помъдрявам. Просташката вълнавъ форума всяка година е една и съща. Въпросите на новобранците са едни и същи. Жените във форума повтарят един и същи сценарии. Имам чувството, че съм живял хиляoдолетия!
Правя дропове по-поръчка.Мисля ,че някой 6-7 метров ще ти се отрази добре.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта