kikon написа:Ъх, последната...Айде, дано да е най-сладка
Анелия написа:А такова нещо като последен първи учебен ден няма
ddevil написа:...
пс. Случайно да има някой, който също е "продал" душата си на ТУ за неопределен период от време през следващите няколко години?![]()
Опа, пауза! Не бъди толкова сигурен. За осем години студентство - все още твърдя, че най-щастливите ми години бяха в училище.SpoileR написа:Хайде чЪ пЪ дЪ и тая година да не земете да учите много много... ;)
Карайте колкото да я завършите.
Интересното идва след нея... ;)

Antares написа:Опа, пауза! Не бъди толкова сигурен. За осем години студентство - все още твърдя, че най-щастливите ми години бяха в училище.[/i]SpoileR написа:тая година да не земете да учите много много...
Карайте колкото да я завършите.
Интересното идва след нея...![]()

HepBeH_XaMcTep написа:А да ми е честита 3-та та поредна година в ТУ.....
усещам как днес няма да отида...
outfaced написа:HepBeH_XaMcTep написа:А да ми е честита 3-та та поредна година в ТУ.....
усещам как днес няма да отида...
хех ... че то в ТУ кога е започвало нещо на 15ти ... освен опашките пред канцелярията
HepBeH_XaMcTep написа:А да ми е честита 3-та та поредна година в ТУ.....
bored написа: студенти, много успехи и през тази година.
kikon написа:Ъх, последната...
RAM-FR написа:kikon написа:Ъх, последната...
НЕ ИСКАААААМ!!! Както не исках да почвам първи клас, сега 30 оъти повече не исках да почвам 12-ти .... тия 9 месеца ще минат твърде бързо![]()
kikon написа:...Свършваме даскало на 8-ми Май, ваканциите ще са ни съкратени и няма да има СИП-ове по литература..., което ще рече, че ще се кара с по 3-4 часа БЕЛ на седмица, кой колкото има![]()
Земииииии
TOYAGA написа:А некои чекат държавата да се оправи!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта