pibsi написа:Reactor написа:То ако беше така,едва ли щяха да им слагат седалки.
Че ти на колелото седалка нямаш ли бе. Кажи ми някой ,който МОЖЕ да кара дисциплина спускане и си седи на седалката
![]()
.
Bryn Atkinson
Че ти на колелото седалка нямаш ли бе. Кажи ми някой ,който МОЖЕ да кара дисциплина спускане и си седи на седалката
![]()
.
Antares написа:Ти не си ли на училище бе?! Баси разхайтената младеж...
Antares написа:Ти не си ли на училище бе?! Баси разхайтената младеж...
pibsi написа:'Щото разбираш ли не сте успели в живота и хайде да храниме "пишлеметата".
bikerider написа:pibsi написа:'Щото разбираш ли не сте успели в живота и хайде да храниме "пишлеметата".
Stancho написа:Охх не @pibsi вземи малко да щадиш клавиатурата, че не мога да се събера на стола от смях. Не бях виждал от бая време толкова нахакан юзър...
pibsi написа:bikerider написа:pibsi написа:'Щото разбираш ли не сте успели в живота и хайде да храниме "пишлеметата".
Я си кажи годинкитеИли си ги забравил заради склерозата ... Охх горкичкия . Какво страдаш ,че от клуба на пенсионерите не те избраха за безплатна екскурзия ,много кофти наистина сори
Sharkfucker написа:чеп за зеле не става...
![]()
.
totomoto написа:Истинските "АЙ ТИ ВИ"та са 4х4
Demo 9 написа:Е36 стана новия голф.... колкото и да ме боли от това
RAM-FR написа:Винаги съм си мечтал да карам голф
Crimson написа:Дрън-дрън, има шофьори българи а масата подразбиране са дебили.
Днес ми огънаха чисто новата броняраниха белия лебед муаааааааааа грубяните му мръсни. И пак изодзаде деаааааа
И ся пак изваждане деааааа
Грррррррр
Щото струва майка си и баща си.axelmax написа:що не газареете с някой СААБ например?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта