Editor написа:Правя дропове по-поръчка.
тъй като съм максималист
един най-поръчка ще ми направиш ли???
Editor написа:Правя дропове по-поръчка.
Antares написа:
ще влезнеш в историята...
did написа:
... или ще излезне.
Alpina написа:За да излезне, трябва да е влезнал
Antares написа:Editor, ходи да дропиш "Скакля", като правиш дропове по поръчка
NovemberCharlie написа:По-скоро мисля да те викна да прекопаеш градинката пред блока, за да си засадим райграс. Колко взимаш на час за високоинтелектуалния си труд?Editor написа:NovemberCharlie написа:Драги съфорумници, в последно време в живота ми започавт да се случнат неща, които вече ясно и точно се повтарят. Аз ли съм параноик или просто помъдрявам. Просташката вълнавъ форума всяка година е една и съща. Въпросите на новобранците са едни и същи. Жените във форума повтарят един и същи сценарии. Имам чувството, че съм живял хиляoдолетия!
Правя дропове по-поръчка.Мисля ,че някой 6-7 метров ще ти се отрази добре.
NovemberCharlie написа:Драги съфорумници, в последно време в живота ми започавт да се случнат неща, които вече ясно и точно се повтарят. Аз ли съм параноик или просто помъдрявам. Просташката вълнавъ форума всяка година е една и съща. Въпросите на новобранците са едни и същи. Жените във форума повтарят един и същи сценарии. Имам чувството, че съм живял хиляoдолетия!
Държа да отбележа, че официално се отказах да работя работи, които изискват да проверявам или наказвам други хора. Вече се занимавам със стратегическо планиране, подобряване на качеството, бизнес подобрения и други креативни дейности.did написа:..пари на лошите данъкоплатци да вкараш в добрия бюджет, а на тебе процент да ти дадат!
Бълбук, бълбук!4getcredo написа:NovemberCharlie написа:Много ви благодаря!![]()
![]()
Благодаря, ама не бълбука![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта