1 - колко ход на вилката издаржа
2 - и с колко шок може да се кара
3 - с какав диаметар на диска може да се кара
4 - какво мислите потходяшта ли е за учене
Поздрави

Ozzie написа:Странно...
За Бегемота няма важна тема...
А ме сърбяха пръстите да заключа тази.
biker4ogena написа:Здравеите мисля да си купя рамка ДРАГ BEHEMOTH
kotka12 написа:темата е разисквана многократно
и общото мнение е
че е по-добре да се купи читава твърда рамка
отколкото неработеща и тежка мека
Вземи се образовай малко ,покарай още поне 2 години колело и тогава имай смелостта да се изказваш по този начин!stotinka написа:kotka12 написа:темата е разисквана многократно
и общото мнение е
И що?
човека иска да се учи на нанадолни дисциплини които се практикуват с дълги и тежки рамки поведението на които няма нищо общо с твърдите и по-къси
по тая логика и с БМХ трябва да стане. по принцип са здрави.
а ако под неработеща имаш предвид с малък ход и леко дървено окачване - това е по-добрия вариант за наинаещ. Пробвай да направиш бъни хоп със сънтур и после пробвай с боксер WC примерно и кажи кога е по-лесно. същото важи и за шока
се пак да караш дх не означава да си купиш билет за лифта каквото е общото мнение в тая страна
biker-kj написа:Вземи се образовай малко ,покарай още поне 2 години колело и тогава имай смелостта да се изказваш по този начин!stotinka написа:kotka12 написа:темата е разисквана многократно
и общото мнение е
И що?
човека иска да се учи на нанадолни дисциплини които се практикуват с дълги и тежки рамки поведението на които няма нищо общо с твърдите и по-къси
по тая логика и с БМХ трябва да стане. по принцип са здрави.
а ако под неработеща имаш предвид с малък ход и леко дървено окачване - това е по-добрия вариант за наинаещ. Пробвай да направиш бъни хоп със сънтур и после пробвай с боксер WC примерно и кажи кога е по-лесно. същото важи и за шока
се пак да караш дх не означава да си купиш билет за лифта каквото е общото мнение в тая страна
Котка12 абсолютно те подкрепям!
Навремето и аз имах Ф4 точно с тази цел ,но се видя че ефтина мека рамка за какъвто и да е стил не струва!А сега от доста време съм на хубав твърдак с регулируем CS и съм повече от доволен!
stotinka написа:Още 2 и ще ми станат 11 години каране по планините
доста повече от 2 рамки съм карал, вкл. и ф4, не бързай да си правиш изводите. въпросната ф4 не е за тази цел и е къса колкото ниските твърдаци. преполага се че няма с 22" да се юрнеш надолу. ако случайно караш някой ден рамка за дх може би ще имаш подходяща база за сравнение. а до тогава си спести критиките и глупавите съвети.
lowriders написа:...Твьрдата рамка има ниско средно и много лесно задира на някои по-високи участьци например на камьни...
Ако искаш бюджетна мека рамка, по добре погледни Drag F6- може да се уреди с отстъпкаbiker4ogena написа:Здравеите мисля да си купя рамка ДРАГ BEHEMOTH искам да попитам няколко вапроса но преди това да уточним че аз ште се уча на dh и fr
1 - колко ход на вилката издаржа
2 - и с колко шок може да се кара
3 - с какав диаметар на диска може да се кара
4 - какво мислите потходяшта ли е за учене
Поздрави![]()
![]()
![]()
![]()
stotinka написа:"потходяшта" е писал автора на темата
като си кьорав не бързай да се заяждаш
stotinka написа:"потходяшта е ама модела преди 2006, наричан алуминиева бомба
отзад с 165 или 152мм шок и вилка с ход 130мм. - тва е оптималната комбинация
stotinka написа:нанадолни дисциплини които се практикуват с дълги и тежки рамки
kotka12 написа:здравей
не си купувай
Извинен си.kotka12 написа:извинявай за въпроса, но какво колело караш???
bikerider написа:Ето един типичен пример за това, как прекаления стремеж към обобщения води до пълни и закръглени глупости.
.
ама ако не си много тежък и не рипаш от голямо високо и ако вече имаш усвоени някакви елементарни умения може и да ти свърши работа
Най-добре с тандем.bikerider написа:@kotka12: Молят'са не му слизай до нивото, нека си се вози надолу с дълга рамка
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта