MoRTi написа:Някакви Препоръки.
MoRTi написа:Здравейте спрял съм се на тази вилка от 2005 модела какво ще кажете за нея?
Някакви Препоръки.
bikerider написа:MoRTi написа:Здравейте спрял съм се на тази вилка от 2005 модела какво ще кажете за нея?
Някакви Препоръки.
Тежка, но феноменално работеща вилка.
axelmax написа:bikerider написа:MoRTi написа:Здравейте спрял съм се на тази вилка от 2005 модела какво ще кажете за нея?
Някакви Препоръки.
Тежка, но феноменално работеща вилка.
как бия оценил спрямо моделите от 2007 годинана Rock shox?
вярно shivera е с различна конструкция,но все пак
bikerider написа:Ако караш по-агресивно ще трябва периодично да отвиваш капачките за да изпускаш налягането.
Isidor написа:2.Друго, което ме притеснява мноого е това сучене. Усеща ли се силно и ще ми пречи ли по време на каране?
Isidor написа:1.- Би ли ми обяснил, bikerider,
за кои капачки говориш и като цяло как се процедира, и какъв шум дори, би трябвало да чуя, за да разбера дали работя правилно. И като цяло само това ли е процедурата? Развивам, въздухът излиза и после завивам ?
Isidor написа:3.Взех я втора ръка, доста запазена за 330лв. Прецакал ли съм се?
Isidor написа:4. Разбрах, че май трябвало за цокитата като цяло някакви други преходници да ползвам... и за тази ли важи същото?
bikerider написа: ... ти трябва стандартен IS->PM преходник за 20мм ос.
axelmax написа:как е елеминиран този бъг
axelmax написа:при другите обърнати вилки?
axelmax написа:е кое e смешното?
нали се пълни с въздух ,щото се суче ,нима другите обърнати вилки(на FOES,white brothers,manitou dorado,AVALNCHE,RST sigma,DMN vilkano.....)не се сучат толкова?
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта