snej написа:Здравейте,най вероятната дата е 4-5 октомври така че стягаите се.Трасето е почти същото ,с леки до силни промени на пътищата.
Очакваите наредбата.
alhimik написа:на мен също ми се идва но не знам нищо за това състезание обяснете ми малко повече поне за какви киломтри става дума
мерси предварително!
Brat4eda написа:Аз се сещам миналата година имаше една бая голяма дружинка, дето се стреляха и гонеха докато минавахме през гората 1вия ден.
outfaced написа:Brat4eda написа:Аз се сещам миналата година имаше една бая голяма дружинка, дето се стреляха и гонеха докато минавахме през гората 1вия ден.
ахъм, единия аха да му налетя ... в последния момент на завоя фиксирам някъв тип седи с пушка м/у дърветата ... е баси как си изкарах акъла честно
Trip-tfk написа:outfaced написа:Brat4eda написа:Аз се сещам миналата година имаше една бая голяма дружинка, дето се стреляха и гонеха докато минавахме през гората 1вия ден.
ахъм, единия аха да му налетя ... в последния момент на завоя фиксирам някъв тип седи с пушка м/у дърветата ... е баси как си изкарах акъла честно
Аз пък видях един,седнал по средата на пътя,на едно столче.
Пийваше си ракийка и май май не му беше до лов.![]()
Много странно ми стана, как ловджийски кучета пък не хапят
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта