stan40 написа:@nicky bike съгласен съм, но тук темата е за шосейно каране
look написа:кое ви дразни най много на пътя ,понеже не карам в града.нямам проблем с градско движение А трабанти и варбурзи които направо ме отравят.като минат покрай мен
SavageBS написа:то не са шофьори ами джигити, човек не може да слезе на улицата пълни говеда са, на пешеходна пътека ти се ядосват че пресичаш и ги бавиш и хич не си правят труда да намалят , често и мигачи не дават
PtD написа:А ти пробвал ли си да буташ детска количка, пресичайки улица с бордюри без рампи? Щото аз да. И напълно разбирам защо майките предпочитат улиците.
PtD написа:А ти пробвал ли си да буташ детска количка, пресичайки улица с бордюри без рампи? Щото аз да. И напълно разбирам защо майките предпочитат улиците.
angelfish написа:Повечето празноглави женски![]()
angelfish написа:Повечето празноглави женски![]()
mira_sm написа:angelfish написа:Повечето празноглави женски![]()
Нас, празноглавите женски, ни дразнят:
- тировете;
- подсвиркващите шофьори, или май по-скоро не шофьори, а возещи се при тях;
- псуващите шофьори (махни се оттам с тва колело, МА!");
- всички онези, които си мислят, че само те са прави да се дразнят от нас.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
rarekin написа:
- що пък точно тировете![]()
- досега не съм виждал някой шофьор/пътник до шофьора да подсвирква на дама, облечена по подобен начин:
...
- вярно си е: " Ей Пе*****, ше ти *** ******* " е къде къде повече за предпочитане
- ????????????????
![]()
По темата:
Най-дразнещото: внезапно отваряща се шофьорска врата, след което, дебила, който дори не си е направил труда да погледне в огледалото за обратно виждане, се изцепва:
" Гледай къде караш с т'ва скапано колело бе. Ше убиеш някой"
![]()
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта