Втори 24-часов МТБ маратон край Пловдив, 13-14 септември

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот sss » Пет Сеп 19, 2008 12:38 am

alhimik написа:колеги майната им на снимките вече съм ги забравил няма значение.
за догодина искам да кажа нещо тренирайте защото тази година само си парвех разходка след работа и който ме познава много добре знае на какво съм способен така че с авантата дотук от догодина няма прошка а само яко каране! :beer:

Силите се мерят с каране, не с писане ;)
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот alhimik » Пет Сеп 19, 2008 8:15 am

Напълно си прав! жалко че няма скоро подобно състезание да се види кой кой е
alhimik

Рейтинг: 1283

Мнениеот did » Пет Сеп 19, 2008 9:14 pm

alhimik написа:Напълно си прав! жалко че няма скоро подобно състезание да се види кой кой е

запази си спортната злоба, ще ти трябва!

състезания ще има, ще има и карания с несъстезателен характер.

ние може да не караме като победители, но имаме мерак.

мед ми капе на сърцето като гледам, че вече има хора, които и искат, и могат да карат сериозно. заради такива като вас, "крива спица" ще продължава да шава.

P.S. Ако знаете в Сиера Невада къф 24-часов маршрут измислих днес... Утре мисля да проуча кво е около Гибралтар :rofl:
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот bondan » Нед Сеп 21, 2008 10:01 pm

Да ви се похваля,днес "карах" по трасето на 24часовия маратон.То беше по скоро голямото мощно бутане.... :bigeyes: много тежко бе момци.Мога само да кажа на всички участници :bowdown: :bowdown: :bowdown: А за Димитър Балански няма такъв емотикон с който да изразя възхищението си!!!Респект!!
Аватар
bondan

Рейтинг: 1200

Мнениеот SPA » Пон Сеп 22, 2008 9:13 am

alhimik написа:здравейте!
Искам да ви напиша нещо за това състезание от позицията на участник!
Съвсем не е най-добре отарзеното като снимки! Е като книжка с картинки добре написана да! наистина ми беше много интересно да прочета всичко написано но като участник поне се надявах и моята физиономия да се появи поне на една снимка! уви.
за състезанието да беше добре организирано, трасето ни предложи голямо разнообразие от ситуации за преодоляване, благодаря за това, оказа се че няма кой знае каква конкуренция но пък беше забавно!
заповядайте догодина пак но гледаите да сте в тройката иначе не разчитайте да се видите в приказката с картинки!

колеги майната им на снимките вече съм ги забравил няма значение.
за догодина искам да кажа нещо тренирайте защото тази година само си парвех разходка след работа и който ме познава много добре знае на какво съм способен така че с авантата дотук от догодина няма прошка а само яко каране!

Напълно си прав! жалко че няма скоро подобно състезание да се види кой кой е

Алхимика - ти каранията с алхимия ли ги правиш. Явно на последното не си бил пил достатъчно...

Първо укоряваш, след това доброжелателно прощаваш... да не си господ...

Не мога да разбера БГ манталитета аз сега не успях, но знаете кой съм и ще видите вие...

Докажи се пък тогава говори...

Писнало ми е многознайковци... ей...
Последна промяна SPA на Пон Сеп 22, 2008 9:15 am, променена общо 1 път
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот alhimik » Пон Сеп 22, 2008 6:11 pm

здравейте!
прякора ми е "Машината" не алхимик, алхимик идва от другаде. не взимам химии оправям се достатъчно добре и без химия. с това толкоз!
за снимките и да се тръшкам да рева едва ли ще качи някой макар че ме снимаха доста но поне го отбелязъх като реплика на "добре отсниманото" състезание.
сега дали съм успял или не прецени сам такова състезание карам за пръв път четвъртъка и перъка бях нощни смени по 12 часа от 19 до 07 сметни събота дали съм имал време да спя преди старта. после в 2 посреднощ ми се доспа зверски и вмето да се пребия по трасето спах около 6 часа като се събудих бях 8-ми на финала станах 5-ти с 15 обиколки и 6 часа сън. Преценката си е твоя!
за да не съм многознайко погледни на този адрес:
http://svs-cycling.s5.com/
какво пише за Стефан Тодоров (това е маратон по шосе)!
тази година карах и в Италия 1600км за 101:30 часа така че пак си прецени кой е многознайко или незнайко! :)
alhimik

Мнениеот the dark knight » Пон Сеп 22, 2008 7:34 pm

Алхимик не те познавам пич,ама не ми харесва арогантното ти и надуто поведение.Състезанията не са да си мерем пишките кой,кой е,а да си прекараме приятно карайки сред природата.Става въпрос за планинско колоездене,да се запознаеш с нови хора,да полафите малко и да се насладиш на бг балканите.И пич победител е не този който спечели състезанието,а този който е спечелил най-много приятели след него.Запитай се колко приятели спечели надувайки се излишно. ;)
the dark knight

Рейтинг: 1215

Мнениеот outfaced » Пон Сеп 22, 2008 8:06 pm

Машината, нищо против сериозните постижения ... ние си признаваме откровенно че сме далеч от тях и това не ни е цел. Повечето сме любители и формата и идеята на състезанията ни се въртят по скоро около това, което каза the dark knight и около това, да предизвикаш себе си. Всеки участвал е победител ... дори и тия дето само се навъртахме, пак ни беше готино.

За да няма разочаровани ... това не е състезание за про-та и за хора състезаващи се само, за да са първи и да "изядат" останалите.

Иначе само за протокола, сред състезателите имахме и 2ма минали 1200км. за под 90 часа ... така че по спокойно
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот bondan » Пон Сеп 22, 2008 10:22 pm

Влади,човека просто си е мислел че ще дойде да смачка няколко аматьора ама нейсе!by the way хората които са изминали 1200км. с байкове ли са били?Защото с последните е доста по трудно от шосейката :offtopic:....The dark knight ,да се беше поспрял да "полафим" малко :drunk:иначе евала баце,голям си :agree: ;)
Аватар
bondan

Мнениеот Kitolino » Пон Сеп 22, 2008 10:33 pm

outfaced написа:Всеки участвал е победител ...

Йее бейби :)

Няма смисъл от ненужни спорове. Първенците са си първенци(тоз де е спал, де го е мързяло и прочие - няма основание да спори и мрънка)!

Аз пък не виждам снимка на най-мързеливият участник в мероприятнието :popcorn:
Изображение GSE - Геодезия, Кадастър, Вертикално планиране и други. 0877/290-235 Изображение
Аватар
Kitolino

Рейтинг: 1485

Мнениеот CECO » Вто Сеп 23, 2008 9:35 am

alhimik след две години е маратона във Франция, гледай да смажеш добре "машината", че миналата година нешто скърцаше или тогава пак беше след нощна смяна! :D :beer:
Аватар
CECO

Рейтинг: 1962

Мнениеот nahi » Вто Сеп 23, 2008 12:10 pm

the dark knight написа:Алхимик не те познавам пич,ама не ми харесва арогантното ти и надуто поведение.Състезанията не са да си мерем пишките кой,кой е,а да си прекараме приятно карайки сред природата.Става въпрос за планинско колоездене,да се запознаеш с нови хора,да полафите малко и да се насладиш на бг балканите.И пич победител е не този който спечели състезанието,а този който е спечелил най-много приятели след него.Запитай се колко приятели спечели надувайки се излишно. ;)

За това твое мнение, печелиш много БИРА :agree: :beer:
Некои искат да мачкат - живи и здрави да бъдат!
Ние по- простите караме заради тръпката и добрата компания!!!
На всички каращи за удоволствие :beer:
Аватар
nahi

Мнениеот did » Вто Сеп 23, 2008 3:32 pm

nahi написа:За това твое мнение, печелиш много БИРА :agree: :beer:
Некои искат да мачкат - живи и здрави да бъдат!
Ние по- простите караме заради тръпката и добрата компания!!!
На всички каращи за удоволствие :beer:

Nahi, точно това състезание не е особено бирено, но и в него основното е да се бориш със себе си, да поддържаш духа си и да печелиш приятели. Пък ако успееш да се пребориш със себе си повече от другите, може и да спечелиш нещичко символично. Жалко, но засега печалбата е символична, а усилията - титанични. Но това е друга, много тъжна и дълга тема.

Бирените мероприятия са друга бира.
Аватар
did

Мнениеот Admin » Вто Сеп 23, 2008 4:18 pm

Аватар
Admin

Мнениеот k0cTaHeB » Вто Сеп 23, 2008 4:37 pm

Искаме още... това не може и не трябва да е всичко :D
Изображение Интереса клати феса.
http://www.gravitamin.com http://chetaplusplus.com/
Аватар
k0cTaHeB

Мнениеот Kitolino » Вто Сеп 23, 2008 4:52 pm

[quote="k0cTaHeB"][/quote]
Изображение
Пот се лее из ведро,
а някой кара колелоОоо
А някой кара ...
Изображение GSE - Геодезия, Кадастър, Вертикално планиране и други. 0877/290-235 Изображение
Аватар
Kitolino

Рейтинг: 1485

Мнениеот outfaced » Вто Сеп 23, 2008 4:55 pm

е тука каква пързалка беше през ноща :D
Аватар
outfaced

Мнениеот alhimik » Вто Сеп 23, 2008 5:49 pm

леле много нещо се написало докато ме няма :)
дали съм надут или не си преценявате вие не съм искал да остава такова впечатление просто прочетете поста на SPA и ще ви стане ясно защо съм писал така.
the dark knight и аз не те знам кой си ама състезанието си е състезание има и мерене на пишки и всякакви номера и "дребни" сметчици на някои за нещо това дето си го написал му се вика приятелска разходка без значение къде като сте си аверчета все ще ви е готино!! в каранията с емблемата "състезание" има и едни хора дето им се вика победители и вие ги видяхте кои са! пък който е дошъл на разходка и на бира....... :beer:
дано не прозвучи надуто ! (все пак не съм от победителите)
специално реплика и за Цанко ок в франция ме изпревари с малко но виж 2008 1200 в БГ и тогава да говорим колко скърцане е паднало.
и това за доказването на шосе със се доказал доста отдавна!!
alhimik

Мнениеот bokicha » Вто Сеп 23, 2008 6:14 pm

alhimik написа:the dark knight и аз не те знам кой си ама състезанието си е състезание

едни хора дето им се вика победители и вие ги видяхте кои са!

оди го гони
:bigeyes:
Аватар
bokicha

Мнениеот Admin » Вто Сеп 23, 2008 6:14 pm

k0cTaHeB написа:Искаме още... това не може и не трябва да е всичко :D

Като те гледам на една от снимките... знам ли, може да успееш да изстискаш още нещо :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот the dark knight » Вто Сеп 23, 2008 6:17 pm

леле много нещо се написало докато ме няма
дали съм надут или не си преценявате вие не съм искал да остава такова впечатление просто прочетете поста на SPA и ще ви стане ясно защо съм писал така.
the dark knight и аз не те знам кой си ама състезанието си е състезание има и мерене на пишки и всякакви номера и "дребни" сметчици на някои за нещо това дето си го написал му се вика приятелска разходка без значение къде като сте си аверчета все ще ви е готино!! в каранията с емблемата "състезание" има и едни хора дето им се вика победители и вие ги видяхте кои са! пък който е дошъл на разходка и на бира.......
дано не прозвучи надуто ! (все пак не съм от победителите)
специално реплика и за Цанко ок в франция ме изпревари с малко но виж 2008 1200 в БГ и тогава да говорим колко скърцане е паднало.
и това за доказването на шосе със се доказал доста отдавна!!

Батка аз не съм искал да обиждам никого,просто написах какво мисля.Аз също карам яко по състезания в бг,но тук се набляга на това да прекараш уикенда из природата с други луди глави като теб :D .Айде наздраве :beer:
the dark knight

Мнениеот alhimik » Вто Сеп 23, 2008 6:36 pm

не съм убиден за нищо всеки си пише мнението!
аз също пиша какво мисля по начина по който си знам :)
за приятелите пиенето карането веселото изкарване има още мн да "поработя" защото карам предимно на шосе и предимно сам а по планините имам 2-3 карания с компания и имам много малко познати от планинските колоездачи
;)
alhimik

Мнениеот the dark knight » Вто Сеп 23, 2008 6:53 pm

вече имаш още един приятел :agree: :beer:
the dark knight

Мнениеот k0cTaHeB » Вто Сеп 23, 2008 9:06 pm

@the dark knight & @alhimik

come down children :D
Изображение Интереса клати феса.
http://www.gravitamin.com http://chetaplusplus.com/
Аватар
k0cTaHeB

Мнениеот bondan » Вто Сеп 23, 2008 9:37 pm

Kitolino,
много бързо се присъедини към нашата агитка в кръчмата... :drunk:,фотографите нямаха шанс да те "снемат" :) :) :beer:
Аватар
bondan

Мнениеот nicky bike » Вто Сеп 23, 2008 11:52 pm

И аз съм с вас :thumb: :drunk: :guiter: и един приятел ще взема и той е ФЕН.
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот did » Сря Сеп 24, 2008 6:30 pm

Аватар
did

Мнениеот SPA » Чет Сеп 25, 2008 12:57 am

alhimik написа:...просто прочетете поста на SPA и ще ви стане ясно защо съм писал така...

Да ти кажа честно имам чувство че проблема ти е по-скоро в начина на писане. Дано не е в начина на мислене.

Аз да почна ли да се оплаквам, колко ми била лоша техниката и как не мога да снимам на тъмно. Как обектива фокусира бавно и т.н.

Брей че кой бил тука на преден план...

Изображение

:beer:
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот did » Чет Сеп 25, 2008 9:42 am

хайде вече да прибирате томахавките и да разливате бирата!

не сте толкова много истинските планински карачи, че да се чепкате за дреболии.

на старта на това състезание аз поне не забелязах, повечето от амбициозните карачи да се познават и да има някакви зачатъци на нещо като приятелство. това е грешка, много груба грешка! дано на финала нещата да са изглуждали различно, щото иначе от тия мероприятия няма смисъл!
Аватар
did

Мнениеот alhimik » Пет Сеп 26, 2008 3:33 pm

ей това е приказка!!!!! :agree: :beer:
напълно съм съгласен макар че се събрхме повече народ от миналата година не сме чак толкова много че и да се чепкаме кой кого и т.н.
дано да имам време догодина да направя повече карания с компания че мн малко от хората на старта ги познавах лично инче май всички се знаехме поне по физиономии :)
alhimik

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив