>>CLICK<<
SOG написа:Има го от май месец миналата година,като повечето градове са добавени тази година.Аз го видях случайно днес и бях изненадан в какви детайли могат да се разглеждат огромен брой градове.Показвам го просто за да споделя с други такива като мен,които до сега не са знаели и ако им е интересно да поразгледат малко.Мен лично ми беще забавно да мина виртуално по Шанз-Елизе и да си припомня преди 10 години в коя банка ми бяха обменили пари на ултра скапан курс
Alpina написа:Как може да има места, където хората си имат кутийки за фасовете в джобовете, ако случайно няма къде да ги хвърлят, а тука - пред мен на светофара - отваря се вратата, земи тоя пепелник на обратно и купчинката е готова и никой нищо
Alpina написа:Как ми се живее в сред общество в което всеки си живее живота спокойно, но с мисъл...
agent_Jekov написа:Ако имаха ресурса да наблюдават всеки човек 24/7 и да четат мисли сигурно щяха да го направят.
:rofl:Alpina написа:Как ми се живее в сред общество в което всеки си живее живота спокойно
Имаш предвид "голямото oбщество" да стане такова място или да си намериш по-малко общество във него?Първото мисля, че е невъзможно да стане, защото където и да отидеш ще се сблъскваш с проблемите на "голямото oбщество" и винаги ще се дразниш на нещо, защото то просто така е програмирано и устроено.Второто също е невъзможно според мен, защото малко "идеално" общество разположено на територията на голямото не може да просъществува, бива смазано и обезличено.Единственият изход, ако търсиш пълното щастиеAlpina написа:Как ми се живее в сред общество в което всеки си живее живота спокойно, но с мисъл...
И аз ГО харесвам, значи всичко е наред.bikerider написа:Чух всичко снощи - тва момче наистина те харесва, замисли се!:rofl
bikerider написа:Alpina написа:Amici
agent_Jekov написа:Мани майтапа, но след време било то 50 или 100 години няма да е много им е много весело, защото има шанс да стане така, че и в къщите да ни наблюдават.
Спекулации, неспекулации натам отиват нещата.BIG BROTHER IS WATCHING YOU!bikerider написа:agent_Jekov написа:Мани майтапа, но след време било то 50 или 100 години няма да е много им е много весело, защото има шанс да стане така, че и в къщите да ни наблюдават.
Това са спекулации и представляват губене на време в най-чиста форма. Да вземем да се върнем към фабриката на CK, поне да си губим времето с нещо по-смислено?
:rofl:
Сериозно?!:bigeyes: Може ли да ми я кажеш?На ПМ ако искаш, за по сигурно.bikerider написа:Защото вече знам страшната Истина
Нали знаеш, агентурска му работа.Информацията е най-ценното нещо на Света.А защо всъщност толкова се интересуваш от подслушване, четене на мисли и прочие?
agent_Jekov написа:ако системата функционираше добре щеше ли да "произвежда" опасни хора?
agent_Jekov написа:Сетих се за филма "Шоуто на Труман" с Джин Кери покрай тази тема
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта