[quote="Shady™"]
[quote="thefatcat"]
1-во Според мен с XC рамка не може, да се "кара ДРОП"
2-ро защо просто не си купиш главина за 12 мм ос и като си земеш рамка да си я сложиш
[/quote]
Ti me ubi s tva XC ramka be

!!! rva si e ramka za DJ,TRAIL(shto pa ne) i za XC stvava da ama da e XC ramka ;( Btw az izkam taq ramka da mi e s 12mm os ta za sledvashtata da ne zimam pak na novo glavina
Are be nikoi li nz kude moge (ako meoge de ) da si napravq i kvi $$ !!!
Are po seriozno ... bez da mi se naliva akul za: za kvo mi e ramkata 6to iskam 12 mm os ima li vilka kva mi spicata ma kapa4kata ti nqma da podhogda na 12 mm os ......

iskam 12mm os ako moge i tva e !!! A ne nqkvi drugi saveti i mneniq !!!
No offence !!!:beer:
[/quote]
ХАХАХАХАХАХА ти тая рамка и за DH ще я изкараш
Ontario-то е за all mountain и XC, а climber-a e за DJ/Trial.
Ако си решил да слагаш 12мм ос, трябва да разшриш диаметара на дупките на които се захваща самата главина, което обаче изобщо не е за препоръчване, защото така намаляваш доста от здравината на рамката, поради простата причина че самата задница е много тънка точно там, където се захваща оста.

Освен това главините с 12 мм ос мисля че бяха доста по-широки от нормалните и ако е така няма никакъв шанс да сложиш такава ос.
На това онтарио за чии хуй ще му слагаш такава ос? 12мм ос се слага, за да се намали усукването при каране на DH, а при тебе няма абсолютно никакъв смисъл. По добре си купи нормална главина, па като сменяш рамката я продаи и си земи с 12мм ос. Освен това всички рамки с голяма ос се продават с главина.
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.