Събота пак на римския мост през с.Яврово и Хижа руен

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Събота пак на римския мост през с.Яврово и Хижа руен

Мнениеот !!!SpEeD4o0!!! » Сря Сеп 24, 2008 4:22 pm

Здравейте.Тази събота отново сме на същия маршрут.Заповядайте съфорумци.Надявам се все повече хора да са съгласни ;) за връски
скайп - BeNdJi-t0
или ЛС ;)
Аватар
!!!SpEeD4o0!!!

Рейтинг: 1215

Мнениеот !!!SpEeD4o0!!! » Чет Сеп 25, 2008 12:47 pm

айде бе събудете се :D не изпускайте хубавия маршрут :)
Аватар
!!!SpEeD4o0!!!

Рейтинг: 1215

Мнениеот did » Чет Сеп 25, 2008 12:53 pm

спри се бе, сладур! повече карай, по-малко пиши!

тва е 4-часов маршрут, както ти казах. ако искам да карам там, няма да пущам теми из форума, а за няколко часа след работа ще скоча до горе и ще се върна.

карайте си там и като започнете да се качвате от Куклен до х.Руен за под 2 часа, пак пиши тука и призовавай да караме заедно.

Вече съм карал до там с хора, с които се мотках цял ден по тия 20 километра. Нямам намерение пак да го правя.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот KuklenskiqBiker » Чет Сеп 25, 2008 4:32 pm

добре кажи ми от колко години караш така по маршрути защото ние караме от средата август(говора за спеед4о) аз карам от 2-3 седмици и ние не искаме такива които могат да издуржат мн искаме начинаещи и вместо да пишеш на нашите теми пиши на такива които са ти одобни на теб и ходи карай с такива кат теб гледам и др теми ти не спираш да се заяждаж с начинаещите !!!!!
Аватар
KuklenskiqBiker

Рейтинг: 1113

Мнениеот did » Чет Сеп 25, 2008 4:43 pm

KuklenskiqBiker написа:добре кажи ми от колко години караш така по маршрути защото ние караме от средата август(говора за спеед4о) аз карам от 2-3 седмици и ние не искаме такива които могат да издуржат мн искаме начинаещи и вместо да пишеш на нашите теми пиши на такива които са ти одобни на теб и ходи карай с такива кат теб гледам и др теми ти не спираш да се заяждаж с начинаещите !!!!!

Днес съм отделил 20 минути от времето си да коментирам по skype маршрути за ВАС с вашия тартор, та не ми говори така!

Ако имате въпроси - задавайте ги! Ако искате да се хвалите - спрете се навреме, щото е смешно!

Рано ви е за хвалби, време ви е за тренировки.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Назад към Мероприятия - архив