stroker написа:Събота го дажат да вали,неделя не,чудя се какво да правя,само за един ден дали си заслужава
Ми да ти кажа и аз бях предвидил двата дни,но след като видях прогнозата а и др неща реших да намина само за Неделя-та

stroker написа:Събота го дажат да вали,неделя не,чудя се какво да правя,само за един ден дали си заслужава
R.monster написа:stroker написа:Събота го дажат да вали,неделя не,чудя се какво да правя,само за един ден дали си заслужава
Ми да ти кажа и аз бях предвидил двата дни,но след като видях прогнозата а и др неща реших да намина само за Неделя-та
сега дават че ще вали дъж тея от синоптик.бгMontana написа:
tnt3 написа:Абе те сега да не ни прецакат с лифта, че както вали....
stroker написа:Нещо не мога да се регистрирам за безплатния лифт,да не би да съм изпуснал някакв срок?
kikon написа:stroker написа:Нещо не мога да се регистрирам за безплатния лифт,да не би да съм изпуснал някакв срок?
Да, май си позакъснял... но спокойно, можеш да се представиш за мен, аз и без това няма да идвам
![]()
Споко, не мисля, че ще има проблем да те пуснат, това с регистрациите е за да се види горе-долу бройката на участниците, която е завишена, де, но това е отделен въпрос.
Та, хора, ride fast, ride free, but look out for the trees![]()
Jabsco написа:А при колко м/с вятър спират лифта?
RAM-FR написа:Ако дуа така че като пикаш да се напикаш себе си нема лифт .... Тва един от лифтаджиите ми го каза последния път !!!
Montana написа:Аз съм и СЪБОТА и НЕДЕЛЯ там! даже може и от петък
Потърсете прогрноза за централна България
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта